2777
2789

ابن سینارو من کلا قبول ندارم 

خیلی دغل هستن 

مثلا همیشه الکی به بیمارا میگن که اصف جاه تو مرکز ما هست در صورتیکه اصلا دکتر اصف جاه اونجا نیست 

یا به بیمارا قول فلان دکترو میدن بعد میگن نیست و حالا بیا با فلانی عمل کن 

دکتراش الکی بیمارارو میبرن زیر تیغ 

اسماشونو چند ساله یادم رفته به خصوص اونا که واسه اندومتریوز الکی بیمارو میبردن زیر تیغ که ممکن بود پزشک حاذق اینکارو نکنه رقمای بالا هم میگرفتن دکتراشون با اینکه تجربه هم نداشتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلت چیه؟ 

ابن سینا معمولا برای سقط مکرر خوبه .... 

مطب های خصوصی بیرونم میتونی بری ...یه خانمی میگفت بعد ۷ بار انتقال منفی رفته مطب دکتر اشرفی اون آی یو ای کرده باردار شده .... 

منم خودم تو این سیکل و مسیر هستم ولی من چون همسرم مشکل داره متخصص مردان برام مهم تره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مشکلت چیه؟ ابن سینا معمولا برای سقط مکرر خوبه .... مطب های خصوصی بیرونم میتونی بری ...یه خانمی میگفت ...

منم شوهرم مشگل داره ولي ابن سينا ميگه جنين ها كيفيت آ ولي انتقال ميده منفي ميشه من فكركنم شلوغه بعد از فريز موقع انتقال چك نميكنن المي فقط انتقال ميدن

اون روزي كه رفتم انتقال شماره گرفتم از چند نفر همه منفي شده بودن. شلوغ شده دقتشون پايينه

منم شوهرم مشگل داره ولي ابن سينا ميگه جنين ها كيفيت آ ولي انتقال ميده منفي ميشه من فكركنم شلوغه بعد ...

برو جای خلوت تر انشالله نتیجه میگیری

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕