2777
2789
به هر خواسته اش تن نده خیلی در دسترسش نباش بهونه های الکی نگیر و سر چیزایی که حساسی از همین اولش مان ...

بعضیا اینطورین که بهشون نقطه ضعف بدی با اون نقطه ضعف ازت سو استفاده میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خیانت شده؟ چون ارتباط خارج از چارچوب زن و مرد حرمتش شکسته شده و عده ای به خودشون اجازه میدن چه م ...

خب پس هر مردی که میره خاستگاری قطعا و لزوما مرد زندگی نیست ازدواج مسئله ای هستش که زن و مرد نه فقط باید جسم بالغی داشته باشن بلکه باید از نظر عقلی بالغ شده باشن طرف باید یه چیزی از تعهد و مسئولیت بلد باشه

اشک شو،اما نه تو غم.

بعضیا اینطورین که بهشون نقطه ضعف بدی با اون نقطه ضعف ازت سو استفاده میکنن

نقطه ضعف که نده حساسیت هاتو بگو

بعد اینم بگو که هرچفدر هم عزیز باشی برام باز من الویت خودمم

من خودم رو از تو ببشتر دوست دارم پس رو ردفلگام پا بزاری رو حضور خودت پاگذاشتی

بهش بفهمون اولین اشتباه اخرین اشتباهه

البته نه هرچیزی همون حساسیت هات و رد نشدن ازشون

.

با کتاب میخوای ادم بشناسی؟😂اصلا جنس مخالف نداریم جنس مکمل داریمچرا ارتباط نداشته باشیم خیلیم عالیه

مطالعه برای یادگیریه دیگه این تجربه که طرف مقابل از احساسات آدم سو استفاده کنه بعد بگه خانوادم مخالفن کارم ردیف نیست و از این بهونه های پسرونه، هزینه سنگینه برای دختری که قلبشو اشتباهی داد دست اون پسر

عبارت جنس مکمل هم خیلی رمانتیک بود، اون مکمل مال همسره نه پسرایی که فکر میکنن سنگ مفت گنجشک مفته.  حالا بازم هرطور صلاحه به هرحال عمر خودتونه یکی اگه بخواد تلفش کنه به ما مربوط نیست.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
خب پس هر مردی که میره خاستگاری قطعا و لزوما مرد زندگی نیست ازدواج مسئله ای هستش که زن و مرد نه فقط ب ...

مردی که میره خواستگاری میدونه زندگی و ازدواج تعهد داره

صحبتم سر اینه شما میگید چرا خیانت بعد ازدواج رخ میده؟

میگم چون ارتباط گرفتن های خارج از ازدواج ،الان توی جامعه باب شده. علتش اینه دیگه وقتی یک کاری زشتی و قبح بودنش ریخته بشه ، خروجیش هم بده.

وقتی زمانی رابطه دوستی دختر و پسر کار بدی بود خیانت هم کمتر بود ، این خیانت خیانت بازی ۱۰ الی ۱۵ ساله زیاد شده دقیقت مصادف با این روابط چیپ و اشتباه دوستی

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
مطالعه برای یادگیریه دیگه این تجربه که طرف مقابل از احساسات آدم سو استفاده کنه بعد بگه خانوادم مخالف ...

تو دوستی طرف مقابل خود مقابلشو نشون بده خیلی بهتر از اینکه بعد ازدواج ذات واقعیشو بفهمیم 

اونوقت یه اسم اضافی تو شناسناممون هم خورده.اسم مطلقه هم اومده رومون

با همه توصیه هاتون موافقم.با توصیه اولتونم موافقم مشکل اینجاست که بستری نیست که بشه راحت این سوالا ر ...

دیتای اول که جاهای پابلیک برید رستوران پیاده روی کافه 

سعی کن خودت بری و بیای با ماشین خودت یا اسنپ!

مخصوصااا اولاش

خیلی زود راحت نشو اجازه بده محبت از سمت اون باشه بعد تو تمایل نشون بده.

مسئولیت بده بهش ، حتی کوچیک . درخواست کن انتظار نداشته باش خودش تورو بفهمه

جوری که میخوای تو ذهنش باشی یادش بده

بگو مثلا برام اومدنی شیر کاکائو بخر ، درسته کوچیکه ولی همین که اونو درگیر تو میکنه و برای اومدن باید یه کار حتی کوچیک انجام بده احساس مهم بودن تو در وجودش نهادینه میشه

.

دیتای اول که جاهای پابلیک برید رستوران پیاده روی کافه سعی کن خودت بری و بیای با ماشین خودت یا اسنپ!م ...

مرسییی

از کجا پیدا کنم اونو بگو 😭😂♥️

دلم نمی‌خواد از هر جای مضخرفی باشه.از شماره گرفتن تو دور دور این داستانها اصلا خوشم نمیاد 

محیط دانشگاهم مناسب این کارا نیست

مطالعه برای یادگیریه دیگه این تجربه که طرف مقابل از احساسات آدم سو استفاده کنه بعد بگه خانوادم مخالف ...

من برای انتخاب همسر با ادمای زیادی معاشرت خواهم کرد

کسیو هزار جور خواهم سنجید بعد اجازه میدم بیاد خواستگاری من

چون من اونقدر برا خودم ارزش قائل هستم هرکی ی بشکن زد با ی شیرینی اومد خواستگاری دوبار جلو خانواده ها رول بازی کرد زنش نشم

کسی که عشق نمیدونه چیه و بدون عشق پامیشه میره خواستگاری این و اون فقط دنبال زنه براش چ فرقی داره من یا یکی دیگه

.

مردی که میره خواستگاری میدونه زندگی و ازدواج تعهد دارهصحبتم سر اینه شما میگید چرا خیانت بعد ازدواج ر ...

خب منم دارم میگه که یک سری از مردا هنوز به این درک و شعور نرسیدن که ازدواج تعهد داره و اینکه من اطرافم دیدم که خیلیا قبل از ازدواج دوست بودن و الان زندگی خوبی دارن چون هردو متعهدن دنبال این چرندیات و فانتزی هایی که جدیدا مد شده نیستن 

اشک شو،اما نه تو غم.

مرسیییاز کجا پیدا کنم اونو بگو 😭😂♥️دلم نمی‌خواد از هر جای مضخرفی باشه.از شماره گرفتن تو دور دور ای ...

اصلا مهم نیست از کجا ، مهم اینه یه ادم خوب پیدا کنی 

ی تاپیک گذاشتم نگا کن از تو پارتی اشنا شدن ببین چقد خوبن باهم.. ربط نداره واقعا

خودم تو تاتر اشنا شدم

میتونی تو کافه دور دور میتینگ همایش معرفی کتاب نمایشگاه 

تور اکیپ

.

تو دوستی طرف مقابل خود مقابلشو نشون بده خیلی بهتر از اینکه بعد ازدواج ذات واقعیشو بفهمیم اونوقت یه ا ...

خواستگاری که قرار نیست همپن اولش وصلت صورت بگیره، چند جلسه میرن میان چند جلسه با اطلاع خانواده ها میرید بیرون میگن طرفتو تا عصبی نکنی نشناختی.

دوستی یعنی سنگ مفت گنجشک مفت، الان توی این شرایط برخی پسرا کمتر مسئولیت پذیر شدن بدشونم نمیاد به دخترا قه اسم آشنایی اول ازدواج ، دسترسی داشته باشند.

حالا شما هرطور صلاح میدونی پیش ببر خوب و بد انتخابتم خودت میخوای تجربه کنی بزرگوار 

مردی که میره خواستگاری میدونه زندگی و ازدواج تعهد دارهصحبتم سر اینه شما میگید چرا خیانت بعد ازدواج ر ...

مردی که بدون دوستی میره خواستگاری فقط نیاز جنسی و عاطفی داره! اون حتی عشق بلد نیست!حتی مسئولیت بلد نیست !حتی معاشرت بلد نیست!حتی ملاک خاصی نداره.. 

اصلا تو این جامعه اینجور چیزا غیر عادیه نه دوستی دو تا ادم!

شما تفکراتتون زنگ زده عزیزم دیگه عده ی کمی هستن مثل شما فکر کنن 

.