2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم چشمش به حساب بیاد

323 بازدید | 42 پست

خیلی تو سرم جنگه طبق تاپیک قبلیم که گفتم‌ دیشب تصادف بدی کردیم و سرعتشم زیاد بود هر چی میگفتم‌ یواشتر برو انکار نه انگار که زد تو جدولا خدا بخیر گذروند به عابرپیاده یا ماشین کسی نزدیم. کمربند بسته بودیم وگرنه جفتمون الان نباید زنده باشیم خدا رحم کرد. ماشینشم که پوکید افتاد یه گوشه

تو رانندگی بد میتازونه پایه بیرون رفتنه اما بسکه تند میره و جاده وخیابونا رو میخاد بکنه تو حلقش لذت‌ نمیرم منم فقط باید حرص بخورم از دستش.

بعد از این چه رفتاری باهاش داشته باشم؟؟؟؟ 

شماها باشین تو این وضعیت چیکار میکنین؟؟؟؟دیگه خسته شدم یه راهکار توپ بدین 

دعوا نمیخام بکنم فقط میخام یه کاری کنم چشمش به حساب بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ نمیشینم تو ماشینش شبام الکی تو خواب جیغ بزن فیلم بازی کن بعد بگو تقصیر توعه ترسیدم دیگ تو ماشینت ...

اصلا نمیتونم نقش بازی کنم 

دیشب تا صبح کابوس تصادف منو ول نکرد صبح از سر درد شدید پاشدم 

خیلی سخته ما چند ماه پیش تصادف کردیم باورت نمیشه هنکز توهمش رومه

چیزیتون که نشد؟؟

اره بخدا منم توهمی شدم هی میترسم 

به شوهرم همش میگم اروم برو من اعصابم نمیکشه اما به گوشش نمیره😔

@رمیصاااااا‍ عزیزدلم بیا نظرتو بگو راهکار بده فدات

چطوری خوشگلم ؟؟؟ ببخشید من دیشب کلا نبودم . منم شوهرم خیلی سریع میره و لایی میکشه . ولی نمیدونم من چرا نمیترسم کلا یا بهش اعتماد دارم ولی خدایی خطرناکه . به نظرم بهش هشدار بده ولی با دعوا نه با مهربونی 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

چطوری خوشگلم ؟؟؟ ببخشید من دیشب کلا نبودم . منم شوهرم خیلی سریع میره و لایی میکشه . ولی نمیدونم من چ ...

فدات عزیزدلم تو‌چطوری روبه راهی؟؟

خاهش گلم. خوبه که نمیترسی.

میدونی من اعصابم خیلی ضعیف شده و بارها اینو بهش یاداوری میکنم اما اون کار خودشو میکنه و گوش به حرفم نمیده نمیدونم چرا چون کلش داغه متوجه وضعیتم نمیشه یا میخاد لجبازی کنه واقعا سر در نمیارم

@گندم،گیسو‍ عزیزم بیا راهکارتو بده قربونت

سلام عزیز،تاپیک قبل رو خوندم ،خدارو صد هزار بار شکر که اتفاق بدتر نیوفتاده و سالمید،منم شوهرم همینه ،ولی من برای پدر شوهرم وقتی تعریف میکنم دعوا نه ولی کلی نصیحتش میکنه ،اگه خانواده شوهرت خوبن براشون تصادف رو یه شب که نشستید تعریف کن و بعدش اگه شوهرت گفت چرا گفتی بگو از دهنم در رفت ،بلکه یکم نصیحتش کنن 

وقتی هم داخل ماشین میشینید یه ذره دلت رو بگیر بگو از اون شب استرس دارم ،تو دلم انگار رخت میشورن و... شاید روش اثر کنه یا بگو قفس سینم از اون شب یکم درد میکنه 

یه چند روز هم صبحا که از خواب پا میشی بگو انگار اصلا نخوابیدم و خیلی حالم بده اگه گفت چرا؟بگو همش کابوس تصادف میبینم ویه کم خودت رو بزن به حال بدی 

انشاء الله که همیشه سالم باشید 

@پسرفندوقیم‍ عزیزدل بیا اینور راهکار میخام

سلام گلم والا یه راه به ذهنم میرسه الکی ادا اصول غش و ضعف درار

درست نمیشن این مردا شوهر منم اینطوره عادت کردم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فدات عزیزدلم تو‌چطوری روبه راهی؟؟خاهش گلم. خوبه که نمیترسی. میدونی من اعصابم خیلی ضعیف شده و بارها ا ...

مردا کلا لجبازن بهشون اهمیت نده تا خودش دست بردار از کارش . من خودم ماشین دارم ولی شوهرم سوار نمیشه مگه از دست فرمونت متنفرم🤣

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧