2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم چشمش به حساب بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 42 پست
@وحشی_زیبا2‍ @یازهرا۸۰‍ عزیزای دل بباین اینور

سلام عزیزم ببین به نظر من اول یکم زمان بده هردوتون اروم شید مطمن باش همسرت اگر به روی خودش هم نیاره ممکنه تو شوک باشه هنوز و اگر بخواید الان باهم صحبت کنید اون نتیجه ای ک میخوای اتفاق نیوفته . بعد اینکه ارومتر شدید با ارامش کم کم بهش بگو وای چقدر ترسیدم اونشب و خداروشکر که اتفاقی نیوفتاد . 

بعدم بهش بگو که رانندگی برای تفریح و هیجان نیست که مثلا لایی بکشیم هیجان داره و سرعت زیاد خوبه .. بگو اتفاقا ادم موقع رانندگی دوست داره دلش باز بشه یکم لذت ببره اینجوری همش دلم شور میزنه . قاطعانه باهاش صحبت کن بهش بگو اگر ببینم باز داری به این شکل رانندگی رو ادامه میدی دیگه کنارت تو ماشین نمیشینم و اگر دیدی داره ادامه میده حتما برای یکبار هم ک شده کنارش نشین ولی با عصبانیت اینو نگو ارامش داشته باش اما قاطع باش و روحرفت وایسا .بهش پیامدای قانونی کارشو بگو مثلا بگو خدایی نکرده اگربه یه نفر میزدی ممکن بود ما چندین سال اسیر دادگاه باشیم و عذاب وجدان داشته باشیم یا اگر با یه ماشین تصادف میکردی که مدلش بالا بود ممکن بود برای جبران خسارتش خودمون خیلی ضرر مالی ببینیم ...در اخر هم وقتی دیدی خوب رانندگی میکنه خیلی تشویقش کن بهش  بگو چقدر این نوع رانندگیش رو دوست داری 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

سلام عزیز،تاپیک قبل رو خوندم ،خدارو صد هزار بار شکر که اتفاق بدتر نیوفتاده و سالمید،منم شوهرم همینه ...

سلام عزیزدلم. ممنونم گلم 

نه من رفت وامدی ندارم باهاشون 

ولی واقعیتشم همینه که گفتی تو ماشین دائم استرس میگیرم تپش قلب میگیرم هر چی بهش میگم بی فایده س

ولی فرداشم واقعا کابوسش ولم‌ نمیکرد.

حالا همین کاری که گفتی میکنم انشالله نتیجه بده ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم والا یه راه به ذهنم میرسه الکی ادا اصول غش و ضعف دراردرست نمیشن این مردا شوهر منم اینطوره ع ...

سلام عزیزدلم باورت میشه اصن نمیتونم  سوتی میدم

واقعا چرا انقدر لج در بیارن اینا؟😥

سلام عزیزم ببین به نظر من اول یکم زمان بده هردوتون اروم شید مطمن باش همسرت اگر به روی خودش هم نیاره ...

سلام عزیزدل ممنونم بابت راهنماییت خیلی عالی گفتی حتما همینارو بهش میگم.

اتفاقا فرداش یه گریزی تو حرفام زدم اما به خوبی بهش گفتم اونم فقط میگف شرمنده که شبتو خراب کردم و عذاب وجدان داشت.

بازم‌ممنون خانوم گل

مردا کلا لجبازن بهشون اهمیت نده تا خودش دست بردار از کارش . من خودم ماشین دارم ولی شوهرم سوار نمیشه ...

واقعا لجبازه انقدر خوشش میاد منو حرص بده ولی بعدشم‌ پشیمون میشه ها مثه این‌ گربه ملوسا نگام میکنه که ببخشمش😄

عزیزدلمی ممنونم وقت گذاشتی جیگر

❤️❤️ بیا تاپیک اولم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

سلام عزیزدلم باورت میشه اصن نمیتونم سوتی میدمواقعا چرا انقدر لج در بیارن اینا؟😥

دور از جونشون تا چیزی نشه نمیفهمن

بابا درسته اصلا اینا راننده خوب حرفه ای

مردم راننده بدین اصلا 

تصادف یه آنه دور از جون

من انقد قشنگ خودم و به غش و ضعف میزنم حرفه ای بیا برات کلاس بذارم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دور از جونشون تا چیزی نشه نمیفهمنبابا درسته اصلا اینا راننده خوب حرفه ایمردم راننده بدین اصلا تصادف ...

دقیقا تا درک‌ نکنن نمیفهمن کجا چه خبره

اره دست فرمونشم خوبه ها اما به قول تو کار به دفعه میشه

بگو ببینم ناقلا چیکار میکنی؟؟

دقیقا تا درک‌ نکنن نمیفهمن کجا چه خبرهاره دست فرمونشم خوبه ها اما به قول تو کار به دفعه میشهبگو ببین ...

من پارسال سکته کردم خب

از بعد اون میره تو‌مخم دستمو میذارم رو قلبم اخ و اوخ میکنم 

دستامو میلرزونم😁

الکی میوفتم خیلی حال میده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من پارسال سکته کردم خباز بعد اون میره تو‌مخم دستمو میذارم رو قلبم اخ و اوخ میکنم دستامو میلرزونم😁ال ...

ای وای  اخی عزیزم چرا حرص خورده بودی؟

من خندم میگیره اصن بلد نیسم نقش بازی کنم😆

ای وای اخی عزیزم چرا حرص خورده بودی؟من خندم میگیره اصن بلد نیسم نقش بازی کنم😆

بخاطر یه دکتر کثافت 

من پسرم فلج مغزیه دیگه خب

بعدش دکتر بی سواد اسگل اومد آزمایش تست وست و خوند سندروم وست خیلی جدی و واضح یهو گفت خانم بچه شما چند ماه دیگه زنده میمونه عذابش نده ببرش خونه تموم کنه.یعنی سکته کردم درجا افتادم 

شوهرم  بعدش رفت مطبشو‌خراب کرد 

بخاطر یه دکتر کثافت من پسرم فلج مغزیه دیگه خببعدش دکتر بی سواد اسگل اومد آزمایش تست وست و خوند سندرو ...

وای عجب دکتر بی مغزی خاک برسرش باعث گناه شده.بازم خطر از سرش رفع شده الهی شکر.

اره عزیزدلم نازی خدا حفظش کنه جیگرو کلی ببوسش اون پسر گلتم ببوسش😘❤

شوهرت خوبش کرده  حقش بوده کثافت

بخاطر یه دکتر کثافت من پسرم فلج مغزیه دیگه خببعدش دکتر بی سواد اسگل اومد آزمایش تست وست و خوند سندرو ...

بگو ننه خودت بره خونه تمیز کنه مرتیکه الدنگه بی مسعولیت 

وجود این حیوونا واسه ادما وجامعه پزشکی خطرناکه واقعا