2777
2789
عنوان

بچه ها در قسمتِ خصوصی نی نی سایت

254 بازدید | 15 پست

در همون پی وی 

نمیتونیم متن کپی شده از قبل رو بزاریم؟؟؟

قبلا یه گزینه الصاق میومد که !!!

یکی کاربر از سارا بپرس رو تگ کنه 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید هر چی میخواید کپیش کنید دستتونو روی عنوان نگهدارید چند ثانیه و چند تا گزینه میاد اون وقت شما کپی نشانی پیوند رو بزنید.

قسمت پیام خصوصی هم داخل کادر دستتونو چند ثانیه نگهدارید بعد الصاق رو بزنید و بعد ارسال نظر کنید

@__mahyar

ببینید هر چی میخواید کپیش کنید دستتونو روی عنوان نگهدارید چند ثانیه و چند تا گزینه میاد اون وقت شما ...

اره قبلا گزینه الصاق میومد حالا نمیدونم مشکل از گوشیمه از چیه گزینش نمیاد وقتی دستمو نگه میدارم 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

اره قبلا گزینه الصاق میومد حالا نمیدونم مشکل از گوشیمه از چیه گزینش نمیاد وقتی دستمو نگه میدارم

گوشیتونو خاموش روشن کنید 

یا از سایت خروج بزنید دوباره با شماره و رمز عبور وارد بشید

فقط شماره سیمکارتو به لاتین به عدد انگلیسی وارد کنید.

یا حافظه مرورگرتونو کلا پاک کنید...

@__mahyar

گوشیتونو خاموش روشن کنید یا از سایت خروج بزنید دوباره با شماره و رمز عبور وارد بشیدفقط شماره سیمکارت ...

گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد سپااااس

سارا تعلیقه

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

@ازسارابپرس‍ عزیزم استارتر سوال دارن

من شنیدم این خانم از سارا بپرس تعلیق شدن

اگر شایعه بوده که

خیلی خوشحال شدم

چون خیلی خانم محترمی هستن

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.