2777
2789
عنوان

برخوردهای بد عروس جدید موقع عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 5076 بازدید | 154 پست

برای آرایشگاه رفتن که اصلا نیازی ب اجازه نبود 

اینکه احوال پرسی نکرده نشون دهنده بی شخصیتیه خودشه 

سر عقدهم کاملا طبیعیه بهرحال هرکسی دوست داره فامیله خودش دور و برش باشن 

احتمالا یا از چیزی ناراحته یا قصدش قطع ارتباط و کم کردن رابطه س 

شمام سعی کنین رابطه رو کم کنین و کاری به کارش نداشته باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کاری به رفتارای زشت عروسه نداره ولی گفته ارایشگاه این داری اینطوری میکوبیشچرا نوبت عروس میشه سم ...

برو بابا اصلا خودت متوجه شدی چی گفتی؟

بعدم من کاری ندارم طرف چه جایگاهی داره عروس نباید درمورد آرایش و آرایشگاهش از کسی نظر بگیره مخصوصا خواهرشوهر که واقعا این مورد بهش ربطی نداره

والا من خودمم خواهر شوهرم از این فضولیا تو کار زن داداشام نه کردم نه بعد این میکنم حد و مرز خودمو میشناسم

کاش میشد بشی🖤💔
چقدر وقیح هستی خانم مال کدوم ده کوره اس هستید کجا تربیت شدید ما برای غریبه هم اگر مراسم ش بریم مشکی ...

اه اه چقدر بی شخصیت و بد دهن و بی فرهنگی حالم بهم خورد

در حد من نیستی که باهات هم کلام بشم دیگه ریپلای نکن بجاش برو کلاس ادب ثبت نام کن ریپلای کردی دیگه جواب نمیدم چون هم شان من نیستی حتی این پیامتم به دلیل بی ادبیت کامل نخوندم چون اصلا ارزششو نداری

کاش میشد بشی🖤💔
واقعا تو ختم سفید پوشیدن عیب نداره؟؟؟؟؟خاله همسر فامیل حساب نمیشه؟کدوم شهر زندگی‌میکنید چقد روشن فکر ...

نه والا چه ایرادی داره مگه قانونه حتما کسی تو ختم اومد مشکی بپوشه؟ یه کلانشهری زندگی میکنم که لازم نمیدونم اسمشو ببرم ولی جایی ثبت نشده مراسم ختم رنگ قانونی داشته باشه شاید کسی اصلا نتونه مشکی بپوشه خود من حالم بد میشه از رنگ مشکی اصلا لباس مشکی ندارم که بخوام بپوشم واسه نزدیکامم که فوت میکنن نمیپوشم تو مراسم یکی از نزدیک ترینامم که فوت کرد نپوشیدم اصلا و یکی هم که تازه عروس بود با لباس شیری رنگ اومد مراسم واقعا از نظرمون ایرادی نداشت این حرفا چیه میزنید این قوانین رو از کجا در میاردید؟ مشکی پوشیدن قانون نیست واسه ختم که اینجوری جبهه میگیرید واسه نپوشیدن خیلی از ادمای دنیا نمیپوشن حتی ایران گذشته هم نمیپوشیدن ایران فعلی هم بعضیا رو میدونم که رسم پوشیدن مشکی واسه عزا ندارن ول کنید این سخت گیریا رو که پشتش هیچ مفهوم و منطقی نیست حالا کسی مشکی نپوشه واسه ختم قانون دنیا که بهم نمیریزه

کاش میشد بشی🖤💔
نه والا چه ایرادی داره مگه قانونه حتما کسی تو ختم اومد مشکی بپوشه؟ یه کلانشهری زندگی میکنم که لازم ن ...

والا قوانین مشخصه 

شما میخاید عوض کنید داستان فرق میکنه 

مشکی سورمه ای این رنگای تیره میپوشن تو ایران 

نمیدونم چ اصراری مخالفت بیجا

تازه عروس جای اینکه لباس شیری بپوشه بره اصولا میشینه خونش ختم نمیره 

اصالت و فرهنگ رو این چیزا نشون میده 

نه لباس سفید پوشیدن تو‌ختم و لج کردن با به ملت ک ب زور بخوای عرف عوض کنی

والا قوانین مشخصه شما میخاید عوض کنید داستان فرق میکنه مشکی سورمه ای این رنگای تیره میپوشن تو ایران ...

نه دوست من وکالت خونده ازش پرسیدم هیچ ماده و قانونی طبق قانون ایران واسه پوشیدن رنگ مشکی در مراسم ختم وجود نداره از خودتون قانون الکی در نیارید لطفا

واسه رنگ لباس دیگرانم کسی حق دخالت نداره والا

خیلی از شهرای ایرانم اصلا مشکی نمیپوشن واسه مراسمات عزا هیچ بایدی در هیچ کجای دنیا واسه چنین موردی وجود نداره من خودم یه دوستی داشتم که شوهرش مال یکی از شهرستانای سمت شهرکرد بود میگفت کلا رسم پوشیدن مشکی ندارن به هیچ عنوان

ببخشید من نمیدونستم وقتی یکی از افراد خانواده ام فوت کرده و من نمیتونم لباس مشکی بپوشم از سمت شما اجازه حضور در مراسم عزیزترین کسم رو ندارم و باید بشینم توی خونه چون شما راضی نیستی من مشکی نپوشیده برم

پدر دوست من فوت کرد دوستم مشکی پوشید خواهرش مشکی نپوشید چند سال بعدشم مادرشون فوت کرد بازم خواهر دوستم مشکی نپوشید قانون دنیا هم عوض نشد زمینم نرفت آسمون و آسمون بیاد زمین

یه حرفایی میزنید و یه چیزایی از خودتون الکی در میارید که تو هیچ قوطی عطاری پیدا نمیشه و آدم به یه سری چیزاتون شک میکنه واقعا

متاسفم واسه طرز تفکر و دیکتاتوری مسخره‌تون

کاش میشد بشی🖤💔
نه دوست من وکالت خونده ازش پرسیدم هیچ ماده و قانونی طبق قانون ایران واسه پوشیدن رنگ مشکی در مراسم خت ...

عزیزم یه چیزایی قانون نیست اما عرفه احترام به فرهنگ و آداب و رسوم بازمانده هست من خودم دختر عمم جوون بود فوت شد رفتم شهر دور خونه عمم شال مشکیم تو راه کثیف شده بود تو خونه عمه ام شستم به عمم گفتم روسری داری بهم بدی اونم یه روسری رنگی داد گفتم نه مشکی می‌خوام گفت تو مشکی بپوشی بچه من بر نمی گرده گفتم اونکه صد البته اما دیگه یکی از در تو بیاد بالاخره زشته 

عزیزم یه چیزایی قانون نیست اما عرفه احترام به فرهنگ و آداب و رسوم بازمانده هست من خودم دختر عمم جوون ...

عزیزم خودت میگه عرف واجب که نیست منطقم پشتش نیست فقط عرفه تو همین ایران خودمون خیلی عرف پوشیدن مشکی ندارن

خود من اصلا نمیتونم مشکی بپوشم اصلا ندارم نمیخرمم در حالی که بقیه خانواده خودم مشکلی با پوشیدنش ندارن ولی هنر اینه که همه به انتخابای هم احترام بذارن حرمت نگه داشتن به رنگ لباس نیست

کاش میشد بشی🖤💔
نه دوست من وکالت خونده ازش پرسیدم هیچ ماده و قانونی طبق قانون ایران واسه پوشیدن رنگ مشکی در مراسم خت ...

کی‌گفت قانون؟چقد پیگیری بخاطر رنگ لباس با وکیل مشورت کردی

گفتم عرف ک فک‌کنم انقد بی اصالت و سطحی هستی ازش خبر نداری 

انشالله مراسم ختم پیش نیاد برات ک بخای سفید هم بپوشی 

ولی خوب شما سفید بپوش

کی‌گفت قانون؟چقد پیگیری بخاطر رنگ لباس با وکیل مشورت کردیگفتم عرف ک فک‌کنم انقد بی اصالت و سطحی هستی ...

نه شما دقیقا گفتی قانون پیامت هست نمیتونی عوضش بکنی که اگر حافظه ات یاری نمیکنی چون خیلی دروغ از خودت در آوردی برو یه نگاه بهش بنداز تا ببینی چی نوشتی

عرف واسه افکار آدماست افکار هرکسیم فرق میکنه با دیگران عرف لازم به عمل و اجرا نیست خودت میگی عرف قانون جهان نیست که تو همین ایران خیلیاااا عرفشون نیست که واسه مراسم ختم و عزا مشکی بپوشن عرف و افکار تو لزوما عرف و افکار دیگری نیست

من واسه فوت کسی که اعضای خانواده‌ام بود جوون بود و واسم خیلیم عزیز بود مشکی نپوشیدم به هیچ کسم ربطی نداره

یاد بگیر به طرز فکر و طرز پوشش دیگران اولا احترام بزاری دوما دخالت نکنی در مورد این مسائل چون اصلا به دیگری ربطی نداره و و خودتو سبک میکنی یکم پیشرفت کنید طرز فکرتون رو آپدیت کنید قرن ۲۱ سال ۲۰۲۵ زشته هنوز این افکار

کاش میشد بشی🖤💔
عزیزم یه چیزایی قانون نیست اما عرفه احترام به فرهنگ و آداب و رسوم بازمانده هست من خودم دختر عمم جوون ...

چرا اصرار میکنید؟ هر شهری آداب و رسوم خودشو داره ما هم مشکی می‌پوشیم شهر همسایمون رسم دارن با همون لباسی که تنشون هست تا چهلم عزا داری کنن حالا میخواد قرمز باشه میخواد زرد باشه. هر جایی رسم و رسوم خودشو داره قرار نیست کل ایران یه شکلی باشن که 

ببین گلم این خانم جوان یه چیزی شنیده در رابطه با حفظ حد و مرزها ولی نمی‌دونه که چطوری باید اجرا کنه و انجامش بده به نظر من اگه می‌خوای تلافی کنی و حال این آدم رو بگیری کاملاً بی‌تفاوت باشید هیچ واکنشی نشون ندید هیچ حالی ازش نپرسید بهش تلفن نزنید حتی پیش برادرتون بدش رو نگید کاملاً خنثی باشید انگار اصلاً این آدم رو نمی‌بینید و توی زندگیتون مثل یک روح و حضور نداره و اون بیشتر ناراحت می‌شه یعنی هر وقت می‌خوای یه آدمی رو عذاب بدی فقط رو نادیده بگیر همونطور که اون شما رو نادیده گرفت