2777
2789
عنوان

برخوردهای بد عروس جدید موقع عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 5076 بازدید | 154 پست
حاما عروس چند سال بوده دلش شوهر میخواسته اسی و خانوادش دیر رفتن خواستگاری به این خاطر عروس کینه کرده ...

والا از اول تور پهن کرده برا داداشم بخدا خانواده اش هی گفتن بیاید تکلیف دختر. ما رو روشن کنیم بچه ما هنوز دانشجو بود

وای من از الان دلم شکست با این که پسرام کوچولو ان

دقیقااااا با بدبختی بچه بزرگ کن دودستی سند شش دنگ بزن برای دختر مردم 

با اینکه هنوز پسرم یسالشه دلم لرزید

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد ارایشگاه بایدی نبوده که با شما صلاح مشورت کنهاما در مورد رفتاراش تو عقد بله نامناسب بودهولی ...

داداشت ندید سفید پوشیده؟چیزی نگفت؟

والا از اول تور پهن کرده برا داداشم بخدا خانواده اش هی گفتن بیاید تکلیف دختر. ما رو روشن کنیم بچه ما ...

پس درست حدس زدم 

دیگه خو دختر و پسر بهم رسیدن عقد کردن به سلامتی شما محلشون نزار تا خودشون بیان 

الان اولشه توقعات بعدی در راهه که پدرشوهر چی بخره مادرشوهر چی بپزه خواهرشوهر چی کادو بده 

اسی یاد یه خاطره افتادمپسرخاله شوهرم وقتی ازدواج کرد. مادرشوهر من کلی از این عروس تازه تعریف میکرد و ...

ب نفع شما شده قدرتونو دونسته😂

موقع عقد چون هزینه آرایشگاه با خانواده داماد حتی عقد خودم با خواهر شوهرم مشورت کردم که جای خوب می‌شن ...

اخه چ فرقی به حال شما میکنه که کدوم ارایشگاه رفته نرفته؟؟؟

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

دقیقا منم تو گوش بقیه عروسامون گفتم هیچ کس شما نمیشید اعصابم خورد شد دقیقا نشستم رو صندلی و اصلا برا ...

وقتی اومد خونه پدرمادرت بشین با اون یکی زنداداشات بگو بخند راه بنداز قربون صدقشون برو اصلا محل اون نده ببینه چقدر تنهاست تو اون جمع حساب کار دستش بیاد

وقتی نمیخوان‌ رو بدن ،شما هم رو ندید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمی‌دونم والا من سعی میکنم هیچی نگم اما زن داداش بزرگم زنگ زد خیلی گله کرد گفت با من هیچی این چه رفت ...

اون زن داداشت دیگه فتنه عالمه وگرنه چیزیم دید دهنش می‌بست نه اینکه  نمک بشه روی آتیش ...

اتفاقا دختره همین چیزا رو فهمیده از همین اول حسابی شمشیر از رو بسته

پس برا شامم اومد خونہ اسی شوناسی بھش محل ندہ سلامم نکنہ چون نمیخواد با زن داداشش صمیمی بشہحرفا میزنی ...

اختیارش دست خودشه میتونه یه سلام سرد و ساده کنه بدتر از سلام نکردن ...

کسی ک هنوز نیومده توقع  دارن بابت ارایشگاه نظر بپرسه و اون یکی زن داداشه هم میاد بیخ گوش اینا زر زر میکنه اینجور کرد اونجور کرد 

یعنی دختره حق داره فاصله بگیره

حرفاتون کانلا درست بود ولی چرا از سفید پوشیدنش واسه ختم ناراحت شدید؟ چه ایرادی داره؟ چیز بیخود رو ال ...

واقعا تو ختم سفید پوشیدن عیب نداره؟؟؟؟؟خاله همسر فامیل حساب نمیشه؟کدوم شهر زندگی‌میکنید چقد روشن فکر هستید

دقیقا منم تو گوش بقیه عروسامون گفتم هیچ کس شما نمیشید اعصابم خورد شد دقیقا نشستم رو صندلی و اصلا برا ...

الان با این رفتار شما عروستون میگه خوب کردم محل ندادم از سری های بعد باید همینجور رفتار کنم 

داداشتم میگه‌تو‌روز عقدش خواهرشوهر بازی درآوردی 

ب نظرم شما شمشیر از رو‌نبند و سعی کن ب عروس نزدیک بشی

اختیارش دست خودشه میتونه یه سلام سرد و ساده کنه بدتر از سلام نکردن ...کسی ک هنوز نیومده توقع دارن ب ...

چرا شما فقط ارایشگاہ رو دیدین؟؟؟؟؟

این ھمہ بی احترامی کردہ رو ندیدین؟؟؟

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ