2777
2789
عنوان

به نظرتون به نوزادم شبا شیر بدم

189 بازدید | 27 پست

از روز اول تا الان که یه ماهشه ساعت ۱۲ شب میخابه تا ۵ نهایت ۶ صب منم دیگه بیدارش نمیکنم واسه شیر حالا اطرافیان میگن نه بیدارش کن شیر بده خب گرسنه بشه بیدار میشه دیگه شما چی میگین

قندش نیفته😟

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قتد بچه میفته شیر بده حتما اما خودت بشین شیر بده ب بچه ک ی وقت خوابت نبره سینت جلو بینی و دهنشو بگیره

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم شیر شب نوزاد باید وقتی دو برابر وزن تولد رسید قطع بشه اما در مورد اینکه خودش تا صبح بیدار نمیشه اینجا نپرس به حرف اطرافیانم گوش نده از پزشکش بپرس با توجه به روند رشد بهت میگه بیدارش کنی شیر بدی یا تا صبح کاری به خوابش نداشته باشی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

سلام واسه این میگن بش شیر بده که قندش نیفته

توی خواب بش شیرربدی میخوره دیگه نیاز نیس بیدارش کنی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
قندش نیفته😟

افت قند برای یکی دو روز اول هست

نهایت تا هفته اول

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

باید شیر بدی گلم ،نمیشه یکسره بخوابه ،من هر دوساعت شیر میدم حتی تو خواب ،نهایت سیر باشه خودش نمیگیره بعد یساعت بعدش مجدد تکرار میکنم ،هر سه ساعت نهایت چهارساعت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)