2777
2789
عنوان

سینوزیتیا تورو خدا بیایین

55 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من از بچگی مشکل پلیپ ترشح پشت حلقو اینجور چیزا داشتم پارسال رفتم استخر یه دو هفته ای افتادم تبو لرزو بعدش کیپ شدن گوشو بعد اون فشار رو چشمو اینا داشتم یه وقتا به سمت چپ کشیده میشدم خیلی کم بعد اهمیت ندادم دو هفته پیش رفتم اپارک اومدم دو روز بعدش سر دردای شدید حتی بعضی اوقات درد به سمت گردن میزد پیشونیم تیغه دماغم که داشت می‌ترکید،بی حالی تو چشمم انکار یه چیزی داشتن فشار میدادن دیدم بد شده بود گوش درد دندون درد داشتم رفتم دکتر گفت گلوت شدید عفونتو التهاب داره سینوساتم چرک کرده بهم سرمو سفازولینو کورتون تو سرم تجویز کرد زدم خوب نشدم دردمو سرگیجه یه طرفه م بدتر شد انقد ترسیدم رفتم دکتر اعصاب بهم گفت میگرنه بهمم کلی داروی اعصاب داد گفت بخور خوب نشدی برو ام آر ای من داروهارو نخوردم رفتم ام آر ای هنوز جوابش نیومده من خودم شروع کردم به بخورو روغن بنفشه هر شب میریزم تو بینی ،دمنوش بابونه آب نمک قرقره کردن خیلی بهتر از قبلم فشار از رو صورتم برداشته شده سرگیجه م رفته ولی همچنان درد تو سرم دارم خیلیم وحشت دارم از استرسو ترس دارم میمیرم کسی بوده عین من باشه

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.