2777
2789
عنوان

تورویاتون به چی رسیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 65 پست
توی رویام من الان کنار اونم. خونه خودمون. بعدازظهرها وقتی از دانشگاه/سرکار برمیگردم براش گل میخرم می ...

منم این رویا رو داشتم بهشم رسیدم اما بعضی عشقا نرسیدنش قشنگه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم این رویا رو داشتم بهشم رسیدم اما بعضی عشقا نرسیدنش قشنگه

بهش رسیدی چی شد مگه؟ 

حتی اگر بعدش قشنگ نباشه ترجیح میدم بهش برسم بازم... چون یه عمر زندگی با حسرت از اون ترسناک تره

یه رشته بهتر 

یه شوهر خوب 

یه خونه متوسط و نورگیر با تم سنتی

جایگاه اجتماعی بالا

البته اینا هدفه نه رویا

عشاق و سینه چاک های نظام تو تاپیک های من نظر ندن.   اینجوری اعصاب جفتمون راحته

ن دیگ تورویا فقط دارمشون

ی خونه سه اتاق خوابه خوشگل با چیدمانی ک تو ذهنمه ی ماشین بهتر موتور برای خودم اتاق خوابای خوشگل با تخت 🥲 هرشب بهش فک میکنم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

تقریبا خیلی ارزوها رسیدم 

ادم بشدت رویا پردازیم انقد که سردرد میشم 

ولی یه رویا دارم که هنوز نرسیدم تقریبا اتفاق افتاده و یسری چیزا که میخواستم توش رسیدم ولی بازم همه اون چیزی نیست که توی ذهنمه🙁

ولی یسری رویاها دارم مال تقریبا ۱۰ سال پیشه میگم چه خوب نرسیدم  خیلی بچگانه بودن ولی اون وقتا همه کار میکردم برسم کارامو یادم میاد خندم میگیره😂😂

بهش رسیدی چی شد مگه؟ حتی اگر بعدش قشنگ نباشه ترجیح میدم بهش برسم بازم... چون یه عمر زندگی با حسرت از ...

آره بهش رسیدم ۱۰ ساله دارمش ظاهرا خیلی خوشبختم همه ام میگن ولی تو یک سال گذشته بهم خیانت کرد در حد چت

الان میگم کاش عشقش تو سینه ام تا ابد میموند از دور قشنگ تر بود

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

آره بهش رسیدم ۱۰ ساله دارمش ظاهرا خیلی خوشبختم همه ام میگن ولی تو یک سال گذشته بهم خیانت کرد در حد چ ...

اووووو....حالا یه خیانت چت رو بگذر دیگه

من حاضر بودم بهش برسم اگه ته اش این بود

اووووو....حالا یه خیانت چت رو بگذر دیگهمن حاضر بودم بهش برسم اگه ته اش این بود

پشیمونه ولی دلم همون رویا رو میخواست😔

انشالله بهش برسی