mahtab807 مدیر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3354 عنوان تورویاتون به چی رسیدید | مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 65 پست خودم یه خونه بزرگ ۳۰میلیاردیویه ماشین۱۵میلیاردیویه باغ بزرگ و..... خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 1404/03/07 | 21:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2899 واقعا نداره الا مشغولی تو چ رشته ای؟ انصراف دادم حقوق بخونم 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
بادروز عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3433 انصراف دادم حقوق بخونم شوخی میکنی !موفق باشی اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2899 شوخی میکنی !موفق باشی ن جدی میگم آرزوی بچگیامه آخه واسه همین میگم عدالت ندارهمرسی گلم همچنین عزیزم 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
بادروز عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3433 ن جدی میگم آرزوی بچگیامه آخه واسه همین میگم عدالت ندارهمرسی گلم همچنین عزیزم خوبه که شما میتونی بدون کنکور به ارزوت برسی من با این کنکور کوفتی نمیرسم فدات اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2899 خوبه که شما میتونی بدون کنکور به ارزوت برسی من با این کنکور کوفتی نمیرسم فدات منم دارم کنکور انسانی میدم بلکه ملی قبول شم💔ناامییید نباش میرسی انشاللله از تلاشت کم نکن میتونی و میرسی 💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕
بادروز عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 3433 منم دارم کنکور انسانی میدم بلکه ملی قبول شم💔ناامییید نباش میرسی انشاللله از تلاشت کم نکن میتونی و م ... اها عزیزم موفق باشی قربونت اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم