2777
2789

منظورم شهرخودم و شهری که دانشجو هستم هست

هرجا با ادمایی سروکار دارم که عقیده هاشون متفاوته،طرز زندگی کردن متفاوته و اولاش که زیاد برمیگشتم خونه واقعا اذیت میشدم چون وقتی میومدم خونه همش میرفتم تو فکر که حالا کارای اینجام درسته یا اونجا بخاطر همین تصمیم گرفتم که کمتر برگردم خونه و دیشب بعد یک ماه و خوردی برگشتم خونه و از دیشب تا همین الان ذهنم درگیره اصلا کنترلش دست خودم نیست کم کم دارم روانی میشم بخدا😂

نمیدونم درک میکنید که چی میگم یانه ولی اگه حتی یکم درک کردید که منظورم چیه راهنماییم کنید الان من چیکار کنم🥲😂

سلام عزیزم

خودت باش

و راه درست رو برو ، حتی اگر تنها باشی💜💙💛

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمخودت باشو راه درست رو برو ، حتی اگر تنها باشی💜💙💛

نمیتونمم وقتی عقایدم حتی با خانواده خودم متفاوته چجوری میتونم خودم باشم🥲کم مونده گریه کنم..

ولی مرسی از راهنماییت🌹

نمیتونمم وقتی عقایدم حتی با خانواده خودم متفاوته چجوری میتونم خودم باشم🥲کم مونده گریه کنم..ولی مرسی ...

دوس داری دربارش مطالعه کنی ؟

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

مگه شما با توجه به محیطی که زندگی میکنید عملکرد و‌رفتارتون رو تغییر میدید؟

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

خوبه که با عقاید و فرهنگ های مختلف آشنا میشی میتونی در موردشون فکر کنی و چیزی که با عقل و منطق و و ...

خیلی وقته انتخاب کردم منتهی نمیتونستم اجراییش کنم یعنی محیطم اجازه نمیداد تااینکه رفتم دانشگاه و خب اونجا راحت تر بودم

و میتونستم اون مدلی که خودم میخوام زندگی کنم ولی تو محل زندگی خودم نمیتونم این مدلی زندگی کنم