2777
2789
عنوان

دارم میرم حرم امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 159 پست
برای منم دعا کن نی نی دار بشم راحت باردار بشم سر زایمان انشالله به خیر و خوشی تموم بشه

چشم عزیزم ممنونم ان شاءالله به حق امام زمان خدا به زودی بهتون اولاد سالم و صالح بده.❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم الان دارم میرم بیمارستان البته نمیدونم زایمان کنم یا نه ولی اگر قرار شد بستری شم بهت میگ ...

عزیزمممممممم😀🥹🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰🥰 منتظرتم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزمممممممم😀🥹🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰🥰 منتظرتم

ممنون مهربونم دیشب نصف شب اومدم خونه گفتش فعلا وقتش نرسیده زایمان نکردم هنوز.😘😘❤️❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون مهربونم دیشب نصف شب اومدم خونه گفتش فعلا وقتش نرسیده زایمان نکردم هنوز.😘😘❤️❤️

عزیزمممممم🩷😁

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

انشالله عزیزم

سلام خوبی اجی جانم.. ازون روز که اینجا دیدمت از ته قلبم دارم دعات میکنم باردار بشی دلم روشنه واست اجی جونم... انشالله به زودی زود مادر میشی و نی نی بغل میکنی.. آجی من خودمم خیلی ساله منتظر دومی هستم خیلی سال ها😭 تازه سنمم بالا خیلی دلشکسته ام... واقعن انتظار وحشتناکه.. برای اولی یکجور.. برای دومی هم یکجور.. آجی بیا همو حسابی دعا کنیم... معنی انتظار رو فقط ما منتظرا میفهمیم.. بیا دررحق هم حسابی دعا کنیم🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام خوبی اجی جانم.. ازون روز که اینجا دیدمت از ته قلبم دارم دعات میکنم باردار بشی دلم روشنه واست اج ...

سلام عزیزم منم منتظر بچه اولم هستم سنمم تقریبا بالاست انشالله که جفتمون فرزندانی سالم و صالح نصیبمون بشه و خدا بهمون رحم کنه خدا به همه منتظرا فرزند بده واقعا انتظار سخته من چله سوره مریم برداشتم به امید نتیجه نذر و نیاز هم زیاد کردم توهم بردار انشالله که همین جا بیای خبر خوشی بهم بدی عزیزم هرموقع یادت میاد درحق منم دعا کن  

سلام عزیزم منم منتظر بچه اولم هستم سنمم تقریبا بالاست انشالله که جفتمون فرزندانی سالم و صالح نصیبمون ...

اجی از ته قلبم برات دعا میکنم. من برای اولی ها همیشه ویژه دعا میکنم.. اره اجی منم نذر و چله زیاد کردم و هنوزم میکنم منم خیلی دلشکسته ام.. اسم من سمانه... تو منو دعا کن منم تو رو... هر کدومم هم حامله شدیم انقد اون یکی رو از ته قلب دعا میکنیم که باردار بشه اونم بیا به هم قول بدیم اجی🥺🙏. میری حرم برای جفتمون دعا کن.. منم هر وقت برم گلزار شهدا هربار جفتمون دعا میکنم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

اجی از ته قلبم برات دعا میکنم. من برای اولی ها همیشه ویژه دعا میکنم.. اره اجی منم نذر و چله زیاد کرد ...

چشم عزیزم حتما این هفته رفتم حتما دعات میکنم شاید تاپیک هم زدم دوباره تو هم منو دعا کن انشالله که همه منتظرا دامنشون سبز بشه به لطف خدا