2777
2789

من قراره یه مسافرت خانوادگی بریم و قرار بود خواهر من اون تور رو برامون رزرو کنه ولی خب من با یکی از بستگان که داشتم حرف میزدم راجب جا و مکان و چ جوری باشه گفتم که خواهرم خیلی سرش شلوغه خودمم تماس گرفتم جواب نداده اوکی کنه خبر میده ولی در تمام ناباوری اون شخص به من گفت این حرف شما برای من خیلی سنگین بود و منت گذاشتین در صورتی که حتی خواهرم گفته بود شلوغم بابت سفرهای خارجی پیام بده و بعد اون شخص به من فرمودن که مادر شوهرت و... حق دارن با تو اینجوری برخورد کنند بخاطر لفظت و نوع حرف زدنت، در صورتی که نه کاره ای بودم و نه حرفی زدم که باعث ناراحتی شده باشه که اسمش گذاشتن منت. بارها خودم موقع کار سرم شلوغ بوده و گفتم شلوغم و خلوت بشم میگم... انقد ناراحت بودم از دیروز تا الان تو خیابون ها بخاطر فشار این حرف راه میرفتم تا انرژیش از بدنم تخلیه بشه و اذیتم نکنه هنوز سردردم. 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

سلام عزیزم

اتفاقا خیلی حرفت منطقی بوده

اون بدبین هستش انگار

یا بیخیالش شو یا بش توضیح بده  هر چی فکرکردم  متوجه نشدم کجای این حرف باعث ناراحتی شما شده

خیلیا سرشون شلوغه و میگن بعد پاسخگو هستن 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

کلا شاغلها بیشتر این رو درک میکنن 

چون زیاد میشنون 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزماتفاقا خیلی حرفت منطقی بودهاون بدبین هستش انگاریا بیخیالش شو یا بش توضیح بده هر چی فکرکرد ...

میدونی حکمت خدا بود من بفهمم که رگ و ریشه اینم مثل هموناست و فرقی نزارم بینشون 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
کلا شاغلها بیشتر این رو درک میکنن چون زیاد میشنون

شاغل بود و خونه دار نیست، برگشت میگه من هرکسی کاری ازم بخواد خیلی هم کار داشته باشم این حرفو نمیزنم گفتم چه ربطی داره آخه من قراره هرکسی زندگیشو برای ما تعطیل کنه و بگه فقط شما 

شاغل بود و خونه دار نیست، برگشت میگه من هرکسی کاری ازم بخواد خیلی هم کار داشته باشم این حرفو نمیزنم ...

عجب ها ...  

ببین آجی به خودت اینو بگو  و باور داشته باش :

ما همه نقص داریم

اونم انسان کاملی نیس

لابد رنج زیاد کشیده و باش رفتار خوبی نشده که بدبین شده

براش آرزو میکنم به آرامش برسه و رهاش می کنم ...

آرام میشی 💚💛💙

عجب ها ...

من واقعا موندم همش تو ذهنم خودخواهی و تکبر افراد میومد ذهنم که چرا اینجورین و میخوام سفر کنسل کنم نرم 

ببین آجی به خودت اینو بگو و باور داشته باش :ما همه نقص داریم اونم انسان کاملی نیسلابد رنج زیاد کشید ...

برام مهم نیست میدونی حرفش یه سیلی بدی به صورتم بور که تو حرف زدنت اینجوریه که اونا این مدلی رفتار میکنن. خیلی ناراحت شدم و عمیقا دلم شکست

من واقعا موندم همش تو ذهنم خودخواهی و تکبر افراد میومد ذهنم که چرا اینجورین و میخوام سفر کنسل کنم نر ...

اگه رفتی عادی باش ، نه سرد باش نه گرم

و هرگز از خانواده همسرت چیزی بش نگو عزیزم

برام مهم نیست میدونی حرفش یه سیلی بدی به صورتم بور که تو حرف زدنت اینجوریه که اونا این مدلی رفتار می ...

میفهمم  ... حق داری

به نظرم حرفت سنگین نبوده. شاید طرف برداشت اشتباهی کرده. ولی اگه اینقدر اذیتت کرده، بهتره یه بار مستقیم باهاش حرف بزنی تا وضوح پیدا کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

به نظرم حرفت سنگین نبوده. شاید طرف برداشت اشتباهی کرده. ولی اگه اینقدر اذیتت کرده، بهتره یه بار مستق ...

من کسی این اخلاق داشته باشه میزارمش کنار برام مهم نیست کی باشه .همون اول سفر این برخورد داره وای به بعدش