2777
2789
عنوان

یه پولی اومده به حسابم

139 بازدید | 13 پست

کسی شماره کارتمو نداره‌اصلا بعدهم از کسی طلب ندارم۲تومن واریز شده دوساعته اومده به حسابم اول گفتم بانک اشتباه داده آخه چند دفعه اشتباه واریز شده همون لحظه برداشت کرده 

ماله منه شماره کارت بدم؟😆😆😆

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بانک تعطیله فردا اول وقت از حسابت برداشت میکنن

حتما یکی اشتباهی ریخته

نه آنقدر نزدیک است که قلب آرام گیرد و نه آنقدر دور که رشته‌های امید پاره شود.                                     

یعنی چی همون دم برداشت کرده؟

قبلا خب برام پول میومد از طرف خود بانک اشتباه به حسابم چند دفعه همون لحظه بانک برداشت کرده الان هم فک کردم بانک اشتباه واریز کرده برداشت می‌کنه ولی دوساعته تو حسابمه

یعنی چی همون دم برداشت کرده؟

قبلا خب برام پول میومد از طرف خود بانک اشتباه به حسابم چند دفعه همون لحظه بانک برداشت کرده الان هم فک کردم بانک اشتباه واریز کرده برداشت می‌کنه ولی دوساعته تو حسابمه

قبلا خب برام پول میومد از طرف خود بانک اشتباه به حسابم چند دفعه همون لحظه بانک برداشت کرده الان هم ف ...

خب اونم طرف شنبه میره بانک پیگیری میکنه چون الان ک نمیشه رفت بانک فردا و پس فردام ک تعطیل