2777
2789

عزیزان اومدم اونجا بنویسم قفل شده بود خانما کراتین نکنید گلوبال انجام بدید

یک نفرم بیشتر تخصصی انجام نمیده تو ایران 

من ۸ سال پیش انجام دادم نه ریخت نه هیچ اتفاقی بدی برای موهام افتاد تازه م لخت و شلاقی شد 

گرونتره ولی عالیه

غزاله شهلایی انجام میده توی اینستا بزنید میاره بالا پیجشو

مثلا موی پیکسی رو ۴ تومن میگیره ولی ردخور نداره کارش عالیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این تبلیغ بود؟ منم خیلی دوست دارم موهام صاف باشه ولی نمیتونم موهامو زیاد باز بذارم چون خیلی بلن ...

نه عزیزم تبلیغ چی ؟

میگم خودم ۸ سال پیش انجام دادم پیشش 

موهام تا کمرم بود اون موقع ۱۲۰۰ با پک مراقبتیش

توی آرایشگاه پول کم اوردم مامانم خواهرمو فرستاد انگشترشو فروخت پول برام ریخت یادش بخیر بگردم دور مامانم

پیکسی منظورم اندازه موهام بود مدل پیکسی بزنید تو نت میاره قدشو

نه عزیزم تبلیغ چی ؟میگم خودم ۸ سال پیش انجام دادم پیشش موهام تا کمرم بود اون موقع ۱۲۰۰ با پک مراقبتی ...

یا خداا چقد گرونه، من موهام تا زیر باسنمه باید اون وسط دنبال مشتری برا کلیه ام باشم😂😂😂 دیگه ترمیم نرفتی؟ موهات الان چطوره؟ من موهام همیشه بافته نمیتونم این کارو کنم؟

یا خداا چقد گرونه، من موهام تا زیر باسنمه باید اون وسط دنبال مشتری برا کلیه ام باشم😂😂😂 دیگه ترمیم ...

ترمیم نمیخواد یک بار انجام میدی و تمام 

ولی می ارزه 

دیگه هم نتونستم برم دیگه پولم نرسید ولی عالیه فقط چند وقت یه بار ازشون قیمت میگیرم میبینم عه هنوز نیمتونم و افسردگی میگیرم تا چند وقت بعد که باز قیمت بگیرم

ترمیم نمیخواد یک بار انجام میدی و تمام ولی می ارزه دیگه هم نتونستم برم دیگه پولم نرسید ولی عالیه فقط ...

خب اون موهات که از ریشه درمیاد دیگه اونطور صاف نیست که، میگم اگه انجام بدی نمیشه ببافی؟

خب اون موهات که از ریشه درمیاد دیگه اونطور صاف نیست که، میگم اگه انجام بدی نمیشه ببافی؟

نمیدونم چجوری من موهام فر سیم تلفنی بود ولی وقتی گلوبال کردم با اینکه این هنه سالم گذشته ولی دیگه اونطوری نشد موهام 

ولی ربطی به بافت نداره میتونی بعدشم ببافیمثل کراتین سر و لیز نمیشه