2777
2789

اولیش اینکه شما خسته نمی‌شید؟

یعنی اینکه هر روز صبح زود یا حالا سر ساعت مشخصی از خواب بیدار بشید و سرکار برید واستون خسته کننده نیست؟

یعنی هیچ وقت نشده که دلتون بخواد دیگه واسه خودتون باشید و نرید سرکار؟

مورد دوم اینکه وقتی پریود می‌شید چیکار می‌کنید؟ اگه سرکار پریود بشید یا شرایط جوری باشه که نتونید مرخصی بگیرید؟

و اینکه وقتی می‌رسید خونه حالتون چطوره؟ چند ساعت سر کار بودید و کی می‌رسید خونه و وقتی رسیدید اصلا انرژی براتون مونده یا نه؟

به نام خداوند رنگین کمان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل بودن قطعا سخته 

اکثر اوقات بیدار شدن از خواب صبح یکم سخته،  میگی کاش  بیشتر میخوابیدم 

ولی تبدیل به عادت میشه 

یعنی وقتی دو سه روز مرخصی میری دلت برای کار تنگ میشه

من ک اینطوریم 

برای پریود هم اذیت میشی یکم   

چون مرخصی نداری مجبوری بری سر کارت

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

من ۳ سال متاهل و خانه دار بودم و ۳ سال متاهل و شاغل حقیقتا شاغل بودن یه چیز دیگه اش 

پریودی هم عهد قلقلی میرزا که نیست آدم ندونه کی پریود میشه با آمادگی کامل میری من خودم دل‌درد ندارم اگه کسی هم خیلی درد داشته باشه اون روز نمیاد دیگه هر شغلی ماهی یک روز مرخصی رو داره 

همش به کنار پریود شدن سر کار به کنار ....یه مدتی شاغل بودم سره کار پریود میشدم میمردم

حتی فکر کردن بهش هم باعث می‌شه گریم بگیره 

واقعا نمی‌شه تصور کرد

من شاغل نیستم

اما نظرم اینه که کار کردن زن تو ایران ظلم در حق زنه

چون باید مثل تراکتور جون سخت باشه

معمولا بچه های خوب و درسخونی هم ندارن اینو چندتا از دوستام که شاغلن خودشون گفتن چون وقت رسیدگی به بچه ها رو ندارن

در مورد معلمی برای خانم ها نظرم مساعده ولی کارمندی و... خیر

من ۳ سال متاهل و خانه دار بودم و ۳ سال متاهل و شاغل حقیقتا شاغل بودن یه چیز دیگه اش پریودی هم عهد قل ...

کاقعا یعنی شما ترجیح می‌دید شاغل باشید؟

میتونم بپرسم چند ساعت در روز سرکارید و کی می‌رسید خونه 

نه منظورم درد پریود بود

از وقتی شاغل شدم خیلی هدفمند تر هستم 

خسته به معنای بریدن نه وای طبیعتاً بعضی روزها فشار کار هست 

من همیشه دوست داشتم شاغل باشم و الان از این موضوع خیلی خوشحالم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

خیر خسته نمیشم چون به کارم و محیط کارم علاقه مندم و فارغ از اینها تو محیط کار هم خیلی به روحیه ما توجه میشه 

و اینکه از صبح زود بیدار شدن هم نه چون پنج ساله هرروز پنج و نیم بیدار میشم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛