برای هر درس کتابو ریز به ریز میخوندم بعدش نمونهسوالای خیلییی زیادی حل میکردم
باید نمونهسوال زیاد حل کنی رو کتابت هم مسلط باشی
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روش درس خوندن هرکس فرق میکنه ولی من اینجوری درس میخونم نمراتم هم بد نیست اگه دوست داری امتحان کن جای خلوت تنهایی با صدای بلند از روی کتاب میخونی برمیگردی با زبان خودت توضیح میدی و جاهایی که حس میکنی ازش سوال میاد رو بیشتر تاکید میکنی روش وسط درس خوندن نه باید سر گوشی بری نه چیزی بخوری و نه حتی جا به جا بشی مگرن تمرکزت میریزه بهم بشین قشنگ ی درس ی درس یا هرجور دیگه که راحتی بشین علوم رو اینجوری بخون یچیز مهم تر دیگه اینه که نمونه سوال خیلی حل بکنی