2777
2789
عنوان

لطفا بگید حق با کیه

47 بازدید | 8 پست

از اول نفرت داشتم از مامانم همیشه کاری کرد ازش بدم بیاد همیشه مقایسم کرد هیچوقت بهم محبت نکرد الان یه ذرم دوسش ندارم الانم بلد نیستم به کسی محبت کنم هیج دوستی ندارم ۱۸ سالمه این چند روزم که امتحانامه بیشتر شکنجم میده سرچی؟خیلی خنده داره سر غذا چیزهایی رو میپزه از قصد من بدم میاد نمیتونم بخورم گشنه میخوابم هیچی مامانای شمام اینجورین؟

یه تخم مرغ درست کن بخور

یه سیب زمینی چیپس کن بخور

یا یه تیکه سینه ی مرغ  رو اول بکوب با ادویه و ماست و آبلیمو و پیاز مزه دار کن، سرخ کن

هیچ کدوم وقت زیادی ازت نمیگیره

ولی گشنه نمیخابی دیگه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

این سن ۱۸ سالگی واقعا رومخه 

منم تاپیک های ۱۸ سالگیم کلا مربوط ب مادرم بود واقعا هم باهم درگیر بودیم 

بعد ها میفهمی ک هیچی مهم نی

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سن ۱۸ سالگی واقعا رومخه منم تاپیک های ۱۸ سالگیم کلا مربوط ب مادرم بود واقعا هم باهم درگیر بودیم ...

اصلن درک نداره هیچوقت به من به چیزهایی که دوست دارم احترام نذاشته باعث شده حرمتام از بین بره

اصلن درک نداره هیچوقت به من به چیزهایی که دوست دارم احترام نذاشته باعث شده حرمتام از بین بره

میفهممت 

تنها راهش اینه ک شل کنی 

بخدااا 

بیخیال شو 

اون مادرت از سن تغییر دادن گذشته تو ام وا بده

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

مامان من اینطوری نیست اینطوری که میگی رفتار مامانت غیر طبیعیه چرا باید اینجوری باشه؟؟ کاری نکردی که ...

برو شکر کن

روز امتحان نیست منو گریه نده سر چیزهای کوچیک

از اول اینجوری بود یه چیزیم بگم میگه دیروز اینو گرفتم برات ده بار به من عذاب وجدان بده هی منو عصبی میکنه الان جوریم با ساده ترین حرف بهم برمیخوره ناسلامتی خودشم معلمه اما ...😭

میفهممت تنها راهش اینه ک شل کنی بخدااا بیخیال شو اون مادرت از سن تغییر دادن گذشته تو ام وا بده

خیلی سعی کردم شل کنم بخندم آخرش میگ میگه حتما دیوونه شدی میخندی انگار به افسرده بودن من عادت کرده هی تیکه میندازه

برو شکر کنروز امتحان نیست منو گریه نده سر چیزهای کوچیکاز اول اینجوری بود یه چیزیم بگم میگه دیروز این ...

نمیدونم واقعا باید چی بگم 😕 سعی کن طبق شناختی ک ازش داری باهاش برخورد کنی شاید بهتر شد