2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم نمیاد ببرتم دکتر

194 بازدید | 15 پست

تا حالاهمه دکترامو خودم میرفتم دوماه دیگه دارم الان سختمه خودم برم هرچی میگم بیا ببرم میگه سرکارم کار دارم آخه این چ شوهری بود ک من کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اسنپ برو و بیا 

من که اکثرا خودم میرفتم، شوهرم بنده خدا سرکار بود 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببخشید چرا از همچین شوهر بی درکی بچه دار شدی ؟

دیگه وقتی دوکیلو میوه بشه ی میلیون شوهرا هم با ی شیفت کار نمیرسن بیان زنشونو ببرن دکتر.ولی خوب منم سختمه بخوام خودم برم نمیدونم این وسطه چکار کنم

دیگه وقتی دوکیلو میوه بشه ی میلیون شوهرا هم با ی شیفت کار نمیرسن بیان زنشونو ببرن دکتر.ولی خوب منم س ...

من ک  الان یکی از دوستام بارداره کل کارا خونه با همسرشه تمام دکتر رفتن ها هم خودش همراه خانمش هست 

بنظرم بعضی از مردا الکی دنبال بهونه هستن 

شمام شرایط بسنج اگه واقعا همسرت شرایط شو نداره با مادر و خواهری کسی برو  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من ک الان یکی از دوستام بارداره کل کارا خونه با همسرشه تمام دکتر رفتن ها هم خودش همراه خانمش هست بن ...

خوب شرایطا باهم متفاوت من شوهرم سرش خیلی شلوغه .آدم دلش میخواد تو این دوران شوهرش باهاش باشه ولی خوب نمیشه چاره ای نیست دیگه

خوب شرایطا باهم متفاوت من شوهرم سرش خیلی شلوغه .آدم دلش میخواد تو این دوران شوهرش باهاش باشه ولی خوب ...

تو که انقد سنگش رو به سینه میزنی چرا میای اینجا غر میزنی راجبش😐😂

خوب شرایطا باهم متفاوت من شوهرم سرش خیلی شلوغه .آدم دلش میخواد تو این دوران شوهرش باهاش باشه ولی خوب ...

اره دیگه شرایط فرق داره حالا اگه همسرت واقعا کار داره و نمیتونه منطقی هست 

ولی بعضی از مردا کلا دنبال پیچوندن و بهونه هستن 

شمام نهایت با مادر و خواهر یا یه کسی برو 

تنها نرو بنظرم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️