2777
2789
عنوان

مگه از ترب میشه وام گرفت

966 بازدید | 26 پست

الاو داشتگ قیمت گوشیارو نگامیکردم توترب، دیدم نوشته خرید قسطی زدم روش رفت برای گرفتن مراحل وام... 

هست واقعا همچین چیزی؟؟ 

خودشم نوشته بود باسودسالیانه 22درصد

وام که نه

اعتبار میگیری برای خرید ، جنس میخری

بعد اقساطی میدیش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست سایت ها زیاده اما معتبر نیست 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

هست سایت ها زیاده اما معتبر نیست

کی گفته معتبر نیست؟

اتفاقا همه‌ی سایتهایی که معرفی کرده معتبرن و اطلاعاتشون تو ترب هست ، حتی اینکه نارضایتی داشتن یا نه. ارسالشون خوب بوده یا نه و..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

قسطاشو کجا باید واریز کنمبلوبانک میده وامو؟

خود ترب پنل ایجاد میکنه برای پرداخت قسط ، میریزی برای خودشون مستقیم.

عزیزم پولی واریز نمیشه که بلوبانک بخواد بده.

شما ی وسیله ب ارزش اون مبلغ میخری

خود ترب پنل ایجاد میکنه برای پرداخت قسط ، میریزی برای خودشون مستقیم.عزیزم پولی واریز نمیشه که بلوبان ...

شماتاحالا خینجوری خریدکردی ازترب؟ 

اول باید مبلغ خریدمو مشخص کنم بعد به اندازه ی اون خرید کنم؟ 

بنطرت گوشی بخرم اینجوری؟ 

اخه خیلی نسبت به جاهای دیگه کم سود میاد روش

شماتاحالا خینجوری خریدکردی ازترب؟ اول باید مبلغ خریدمو مشخص کنم بعد به اندازه ی اون خرید کنم؟ بنطرت ...

عزیزم من این مدلی از اسنپ خرید کردم.

هر چقدر بهت اعتبار بده میتونی اون مبلغو قسطی بدی.

ممکنه مثلا ۲۰ تومن بده در حد همون ۲۰ تومن برداری که خب چهار قسطه میپردازی و قسط اولشم همین موقع سفارش پرداخت میکنی.

یا مثلا ۲۰ تومن بده شما چیزی که میخری ۳۰ تومن باشه اول ده تومن ما ب تفاوت رو میدی به همراه قسط اول ، بقیش قسطی..

من اغلب خریدامو همینجوری انجام میدم ، خوبه ب نظرم عزیژم

کی گفته معتبر نیست؟اتفاقا همه‌ی سایتهایی که معرفی کرده معتبرن و اطلاعاتشون تو ترب هست ، حتی اینکه نا ...

ربطی به اطلاعات نداره

سایت باید پشتوانه داشته باشه ، بانک ضمانت کنه وام که میده 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

چک هم میخوادا

آره دیگه یجور ضمانت باید بدی که اگه مبلغ قسطا پرداخت نشد بتونن پیگیری کنن

ربطی به اطلاعات ندارهسایت باید پشتوانه داشته باشه ، بانک ضمانت کنه وام که میده

خب چرا فک میکنید بانک ضمانت نمیکنه:/

خب چرا فک میکنید بانک ضمانت نمیکنه:/

چون صاحب سایت باید ضامنت بده به بانک 

سایت های معتبر وام دیجی کالا ، اسنپ، تارا، تپسی ، ازکی ، تکنو لایف ، بقیه سایت ها وام نمی‌دن و فقط از مردم پول میگیرن 

میتونی امتحان کنی 

البته برای کسانی که شغل دارن و دسته چک 

که از عهده قسط ش بر میان 

هر کسی هم نمیتونه 

اینا قوانین تجارت الکترونیک هست همه بلد نیستن 

برای همین کلاه سر شون میره 

فکر میکنند همه سایت ها وام میدن