2777
2789

دوروزپیش نوبت دستگاه لاغری داشتم که چندجلسه بودوبادوتادستگاه جداباهزینه های جداانجام میشد،من اولین جلسم بود اولش به منشیه گفتم که من فعلایه دستگاه میخوام وهزینه ی یکیشومیدم ،بعدکه رفت کارت بکشه هزینه ی هردودستگاهوکشیدورسیدشوبهم نداد

ووقتی تودفترش ثبت کردفهمیدم که هزینه ی هردوروکشیده،موندم تورودربایستی،گفتم هزینه ای که اشتباه کشیدی باجلسه بعدم حساب کن،بعدیهوگفت بایدبرای جلسه بعدت بیعانه بدی

امروززنگ زدم بهش گفتم دیگه نمیام پولموبزن میگه نه جزبیعانه حساب میشه،گفتم پس اون مبلغیکه برای بیعانه جداکشیدی چی میشه ،میگه حالابهت اطلاع میدم

الان کجامیتونم ازشون شکایت کنم

اول ب مدیر کلینیک بگو  منشی کاره ای نیس و برگه ی رضایت نامه رو بخون ک جز شروطشون امضا نکرده باشی

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ب مدیر کلینیک بگو منشی کاره ای نیس و برگه ی رضایت نامه رو بخون ک جز شروطشون امضا نکرده باشی

نه چیزی امضانکردم ولی احساس کردم داره گوش بری میکنه

من که رفتم دندون پزشکی دندونم درد نداشت پوسیده بود خواستم درستش کنم بعد خراب تر نشه

دندون پزشک گفت برات عصب کشی و پر میکنم یک ساعت و نیم دست تو دندونم آورد گفت جلسه بعد بیاین جلسه بد رفتیم گفت باید دندونت رو بکشی

مشخص بود تازه کاره ایقدر ناراحت شدم آخرش رفتم جایی دیگه کشیدم

خواستم ازش شکایت کنم بابام نذاشت

عزیزم من خودم منشیم خیلی راحتم میشه دزدی کنم که کسی نفهمه دقیقا مثل کاری که این خانم کرد اول حتما با ...

این خانمه انگارهمه کاره ست هم منشی هم توهمه جاسرک میکشید

نه چیزی امضانکردم ولی احساس کردم داره گوش بری میکنه

وا زنیکه پرووو خدا میدونه چقد کلاه گذاشته سرملت 

اخ حرصم گرفت

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

من که رفتم دندون پزشکی دندونم درد نداشت پوسیده بود خواستم درستش کنم بعد خراب تر نشهدندون پزشک گفت بر ...

اگه شکایت کنی وثابت بشه اشتباهی توکاربوده بایدهزینه ایمپلنت روبهت بده

این خانمه انگارهمه کاره ست هم منشی هم توهمه جاسرک میکشید

عزیزم آچار فرانسه کلینیکه درسته منم دقیقا همین سمت رو دارم اما این کارش دزدیه .بدون داد و بیداد بگو نمیخوام ادامه بدم پولم رو بده اگه نداد بگو می‌خوام با مدیر مجموعه حرف بزنم بلاخره یکی اونجا هست که این خانم گزارش کارها رو بهش میده دیگه فقط داد و بیداد نکن .بعد دلیل اینکه نمیخوای ادامه بدی چیه؟اسم دستگاه لاغریشون چیه؟