2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی با دکتر مجید عمادی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 35 پست

عزيزم منم ميخوام برم پيش دكتر عمادي. يكم ميترسم بينيت گوشتي بود يا استخوني؟ بيني من گوشتيه با پوست ضخيم بنظرت خوب در مياره؟؟ من اصلا نميخوام كوفته اي بشه نمونه كاراشم خيلي خوب بود نميدونم چيكار كنم

عزيزم منم ميخوام برم پيش دكتر عمادي. يكم ميترسم بينيت گوشتي بود يا استخوني؟ بيني من گوشتيه با پوست ض ...

سلام گلم...بینی من گوشتی پوست ضخیم بود...خیلی خوب شده...برای من که کوفته ای نشده و مشکل تنفسی ندارم

فقط خیلی ورم کردم...۵شنبه میرم تا دکتر منو ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم وقتت بخیر 

حقیقت من شهریور وقت عمل با دکتر عمادی دارم خیلی دوست داشتم تجربه شمارو بعد این مدت بدونم چون بینی منم‌گوشتیه خود دکترگفتن پوستت ضخیمه شاید اونجور ک بخوای نشه جسارتا امکانش هست عکس الانه بینی تون هم ببینم ؟🥲

سلام عزیزم وقتت بخیر حقیقت من شهریور وقت عمل با دکتر عمادی دارم خیلی دوست داشتم تجربه شمارو بعد این ...

سلام عزیزم من دیروز مطب بودم دکتر بینیمو دید گفت ورم زیادی داری و بهم قرص داد

من بازم راضیم

الان عکس نمیدم چون کلا فرم بینیم تغییر کرده بخاطر ورم

سلام عزیزم من دیروز مطب بودم دکتر بینیمو دید گفت ورم زیادی داری و بهم قرص دادمن بازم راضیمالان عکس ن ...

مبارکه عزیزم امیدوارم ورمت هم زودتر بخوابه

فقط یکی دو هفته دیگ که بهتر شد امکانش هست عکس بگیرید حدودی بدونم چجوریه ؟

و اینک برای کاهش ورم اینا نکته دیگه ای نگفتن بهتون ؟

مبارکه عزیزم امیدوارم ورمت هم زودتر بخوابهفقط یکی دو هفته دیگ که بهتر شد امکانش هست عکس بگیرید حدودی ...

باشه عزیزم ورمش بهتر شد عکس میگیرم تگت میکنم

فقط ماساژ و قرص داد

قرص هم گفته خارجی بگیر

هنوز قرص رو جایی پیدا نکردم

باشه عزیزم ورمش بهتر شد عکس میگیرم تگت میکنمفقط ماساژ و قرص دادقرص هم گفته خارجی بگیرهنوز قرص رو جای ...

سلام عزیزم شما کارشون رو از نزدیک دیدید محتوای پیجشون واقعیه یا فیکه و ادیت؟

سلام عزیزم شما کارشون رو از نزدیک دیدید محتوای پیجشون واقعیه یا فیکه و ادیت؟

سلام گلم...من پیش خودشون عمل کردم...فکر نکنم ادیت باشه نمیدونم..من همه زیباجو هارو از نزدیک ندیدم

سلام گلم...من پیش خودشون عمل کردم...فکر نکنم ادیت باشه نمیدونم..من همه زیباجو هارو از نزدیک ندیدم

اگر ینفر هم دیده باشید ممنون میشم نظرتونو درهمون مورد بگید چون میخوام پیششون عمل کنم خیلی از نمونه کار هاشون خوشم میاد

اگر ینفر هم دیده باشید ممنون میشم نظرتونو درهمون مورد بگید چون میخوام پیششون عمل کنم خیلی از نمونه ک ...

اره چندنفر بودن که خیلی قشنگ شده بود که منم از روی اونا رفتم با عمادی عمل کردم..

یکی دوبار برو مطب نگاه کن ببین کسایی که میان معاینه یا برای گچ برداشتن..از نزدیک بینی هاشون رو ببین

اگه رضایت داشتی وقت بگیر برای عمل

بله راضی بودم..مشکل تنفسی ندارم..جاهای مختلف عمل میکنن..منو کلینیک تو تهرانسر عمل کردن..

سلام فرم نوک بینی رو تیز میکنن؟ برا من گرده دوست دارم یکم حالت تیز باشه و اینکه  ساعت چند عمل شدید اینجور که شنیدم  تا 1 شب عمل میکنن درسته؟ تامپون هم استفاده میکنن؟

سلام فرم نوک بینی رو تیز میکنن؟ برا من گرده دوست دارم یکم حالت تیز باشه و اینکه ساعت چند عمل شدید ا ...

سلام گلم...بسته به نوع بینی و نوع پوست و فرم صورت بینی رو عمل میکنن

من صورتم گرد و پُر هست..خودم بهش گفته بودم نوک تیز دوست دارم ولی نوک گرد برام عمل کردن...در کل دکتر میبینه که چه مدل بینی به صورت شما میاد اونجوری عمل میکنن

همرو کپی نمیکنن...

عزیزم اصلا فکر نکنم تا ۱شب عمل کنن

عمل هاشون از ساعت ۶ یا ۷ صبح شروع میشه

من فکر کنم نفر سوم یا چهارم بودم

که ساعت ۹ کلینیک بودم و ساعت ۱۰نیم عمل شدم...

بخوان ۱۴ساعت سرپا باشن و عمل کنن که از خستگی بیهوش میشن😐😄