2777
2789
عنوان

برای ی دونه انجیر اخه

82 بازدید | 5 پست

دیشب رفتیم انجیر بخریم ی دونه انجیر داد برای تست دیدم گرونه نخریدم ی دفعه گف پول اون ک خوردین بده شروع کرد جیغ زدن 🤣🤣 شوهرم ساده کارتو داد بهش اونم ده تومن کشید گفتم برا ی دونه انجیر چرا ده تومن کشیدی گفت دلم میخاد ن برای ده تومن ناراحت باشما 

فقط برای اینکه بعضیا چرا اینقد بدجنس شدن اخه لعنتی ی دونه انجیر ک اندازه نخود بود ده تومن کشیدی 🤣🤣🤣کلی لجم گرفته از دیشب فکر کنم اونم از من لجش گرفته ازش نخریدم 🤣🤣

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه 

ببخشید ولی خیلی خندیدم😁😁

برات مینویسم که فراموش نکنم تو بامن چه کردی عاشقش شدم عاشق اون چشمای یشمیش که با کتش ست بود اون ریش جوگندمی مرتبش وقتی اونم لبخندشو زد فهمیدم اونم خاطرمو میخوادمن جنوب اون شمال،تو کوه آرامشم بودی چرا کنارت الان اینقدر میترسم؟چی شد چشم یشمی من😔🌱                                               دلتنگتم مامان،تو این مسیر فقط به من و تو داره ظلم میشه مامان دیدی همه میگفتن این دخترت مثل تو آروم و مظلومه بختمون هم مثل هم شد)(۲۶ اردیبهشت بعد از ۱۰ماه صداتو شنیدم بار دوم هم همینجا میام ثبتش میکنم                            اینای که تاپیک ترسناک میزنید تا حالا ترس رو تو روز عادی تجربه کردی؟تاحالا تو روز عادی جوری لرزیدی که انگار برف باریده و تو کاپشن نپوشیدی؟دنباله راه فرار بودی ولی در باز بود و نرفتی؟پس هنوز نمیتونی قضاوتم کنی                                      چرا از تاپیکی که خوشت نمیاد اصرار داری باشی؟گزارش میزنی قضاوت میکنی توهین میکنی بحث میکنی نفرین میکنی؟خب چرا نمیری؟اگه بنظرت مسخرس این شکلک بفرست 😁و برو!!!اگه فکر میکنی دروغه اونو بصورت یک داستان کوتاه یا یک رمان بلند بخون ولی خودت و روحت رو خسته نکن(تیکربارداری که خاتمه یافت)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون بهتر که هزینه اش رو‌ پرداخت کردی ، و خودتون رو مدیون یه دونه انجیر نکردید😐🙄

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ببخشید ولی خیلی خندیدم😁😁

خوب کاری کردی عزیزم همیشه لبت خندون باشه خواهر

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه