2777
2789

جدی باباها یا شوهر شما ام وقتی میخواید برید مسافرت یا جایی حتما باید قبلش یه دعوا و جر و بحثی راه بندازن؟ چرا باباها اینجورین😂😂😂 انگار یه قانون نانوشته اس 

یعنی منم وقتی ازدواج کنم اینجوری میشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و خیلی بده من اصلا نمیتونم با خنده راجبش حرف بزنم .. همینکارای بابام باعث شده الان دیگه برا اینکه باهاشون جایی بریم التماسمون کنن..برا یه مسافرت هی التماس کنن که توروخدا بیاید بریم ..من میرم باز ولی داداشم اصلاااااا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

و خیلی بده من اصلا نمیتونم با خنده راجبش حرف بزنم .. همینکارای بابام باعث شده الان دیگه برا اینکه با ...

برام عجیبه واقعا یعنی وقتی منم ازدواج کنم  منم اینجوری میشم؟ آخه همه بابا ها همینن😂😂

دقیقا واس همین هرکس خودش جدا میرهدیگ باهم هیجا نمیریم کلافمون کرده😂😂😂

انگار یه قانون نا نوشته اس یعنی منم وقتی ازدواج کنم و بابا شم اینجوری میشم؟😂😂 آخه همه باباها اینجوری ان عجیبه

مال ما همین دعواها یه بار باعث تصادف شدیدی شد بعدش، فقط خدا بهمون رحم کرد ولی بازم درس عبرت نشده

اع چطور شد تصادف کردید خدا رحم کرد من درک نمیکنم چرا دم سفر همیشه دعوا میشه یعنی منم وقتی زن بگیرم و بابا شم موقع مسافرت دعوا میکنم؟ فکر نکنم😂