2789

من فقط و فقط به دنیا اومدن پسرم بود پسرم الان ۸سالشع یادم میاد قشنگ دو نیمه شدم وقتی بدنیا اومد کبود کبود بود چقدر اذیت شدم تا بدنیا اومد چقدر فشار میدادن شکممو دهانه باز نمیشد لامصب چقد گریه کردم زجه زدم خیلییییییییی سخت بود یک صبح تا شب گریه کردم دردهای شدیددولی چقد عاشقش بودم همش تند تند تو بیمارستان بالا پایین میرفتم از ذوق پسرم همش فکر میکردم برم یه چیزی بخورم شیر کنم پسرم بخوره یادم میاد شیر میدوشیدم به همه زنا تو اتاق بستری که بچه هاشون تو شیشه بودن نارس بودن شیر می‌ریختم لیوان به چه سختی اونم میدوشیدم میدادم به‌ اونا بدن بچشون چه شیری داشتم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی وقتی آمدم خونه دیوونه شدع بودم از حرفای زنا بسکه زر میزدن از خاطراتشون🤣🤣🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سال ۹۰ تا ۹۳ برام شیرررررین ترییییین بود خاطرات با عشق اولم 

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

آشنایی با نامزدم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡