2777
2789
عنوان

شما به چه ازدواجی میگید خوب

159 بازدید | 32 پست

الان که تاپیک یکی از کاربرها را دیدم به این فکر افتادم که اصلا از نظر هر کسی به چه ازدواجی میشه گفت خوب؟ خوب من با خوب بقیه چه فرقی داره؟ چجوری باشه بهش میگن خوب؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواجي كه دو طرف همديگر و بپزيرن و سعي در تغيير زوركي كسي نداشته باشن(مثلا ميان ازدواج ميكنه بعد ميگه واي دماغت فلانه برو عمل كن)

در هر شرايطي پشت هم باشن و اجازه ندن هركي تو زندگيشون دخالت كنه

همديگرو اولويت قرار بدن

و تعهد

ازدواجی که زن و شوهر مثل دو تا دوست خوب باشن با هم . دروغ و پنهانکاری نباشه . بودن طرف کنارت بهت آرامش بده ... تعهد نسبت به هم خیلی مهمه ... زندگی رو مثل یه قالی چهارگوش فرض کنی دو گوشه اون دو گوشه تو

ببین فرق داره خب من واسم این مهم بود که قابل اعتماد باشه و آدم خوبی باشه از هرلحاظ شبیه خودم باشه واقعا مرد پاکی باشه و همینطور هم شد اعتقاداتمون شبیه همه مرد خوب و پاکیه خیلی چیزای دیگه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ازدواجی که زن و شوهر مثل دو تا دوست خوب باشن با هم . دروغ و پنهانکاری نباشه . بودن طرف کنارت بهت آرا ...

یعنی مسائل مالی اهمیتی نداره؟ یعنی اگر شوهرت آدم خوبی باشه ولی بیکار باشه به اون ازدواج میشه گفت خوب؟

ولی متاسفانه تو ایران همه چی شده پول . دخترا بجای اینکه دنبال پسر کاری و با اخلاق باشن همش دنبال پول ...

آخه شرایط جامعه خیلی سخته برای همین هیچ کس نمیخواد وارد زندگی ای بشه که آینده اش از حالش هم بدتر بشه

یعنی مسائل مالی اهمیتی نداره؟ یعنی اگر شوهرت آدم خوبی باشه ولی بیکار باشه به اون ازدواج میشه گفت خوب ...

نه مرد کاری و با جنم باشه کافیه ... همسر خودم با اینکه مستاجریم ولی کاری و دنبال پیشرفته . کنارش آرامش دارم