اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
منطقه های بومی نشین ، پیش دبستانی هاش خوبه چه مدرسه هاش ، مثل باجک ،فراشاهی ، پیام نور ، انسجام ، بلوار امین ،شهرک قدس و سالاریه ،مفتح ،گلستان بقیه جاها نه ، بستگی داره کدوم منطقه باشی بقیه منطقه ها بزرگاشونم تربیت ندارن وای به بچه هاشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منطقه های بومی نشین ، پیش دبستانی هاش خوبه چه مدرسه هاش ، مثل باجک ،فراشاهی ، پیام نور ، انسجام ، ب ...
😐عزیزم من توی هیچ کدوم از منطقه هایی که گفتین نیستم
ولی اینجا هم مدارسش خوبه هم تربیت ماها😐🙂
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
منطقه های بومی نشین ، پیش دبستانی هاش خوبه چه مدرسه هاش ، مثل باجک ،فراشاهی ، پیام نور ، انسجام ، ب ...
سلام عزیزم
ماشهرک قدس هستیم ولی حالا اگر جای بهتر باشه تو محدوده ما حاضرم دخترم روببرم،پیش دبستانی های اطراف مون رو دیدم ولی میخوام ببینم کسی تجربه از نزدیک داره بهمون بگه
سلام عزیزماز نظر آموزش یعنی آموزش به همراه سرگرمی نه اینکه فقط بچه ها بازی کنند وپشت بازیشون هیچ هدف ...
پیش دبستانی هدی توی جامعه الزهرا
از مهدکودک داره تا دبیرستان
من خودم توی همینجا دارم درس میخونم و محیط خیلی خوبی داره