2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43120 بازدید | 388 پست
اره بابا اومد خونه اونجا بود میگم بهم زنگ زد ازونجا ک عزیزم زود میام و بد به دلت نیارم ….کلا چرت و پ ...

باوجودی که 5 ماه از خونه رفتی بازم امشب رفته مهمونی

خب پس شاید خیلیم اون 5 ماه بهش بد نگذشته 

این دفعه بمون و روزگارشو سیاه کن

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا چی بگم تصور نمیتونم بکنم

همسر من همچین کاری کنه واقعا تحمل نمیکنم خودشم میدونه 

حتی تو بگو یه دختر تو مهمونی باشه ! چه برسه به پارتی و تولد و ...

من بیمارستان بودم عروسی دختر خالش بود از مامانش بگیر تا خاله ها و دختر خاله هاش و .. تک تک بهش زنگ زدن همسرم نرفت .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
چطوری محکم بایسته مثلا ؟ خب دعوا و قهر منتفیه از طرفی مرد بدون توجه هر کاری میکنه شرایط طلاق هم نیست ...

عزیزم محکم ایستادن تو هر زندگی با زندگی دیگه فرق داره 

مثلا زن داداش خود من رو ما هزاران بار بهش گفتیم وقتی مثلا سر دوستان و ... بحث دارید با هم که مثلا فلانی رفتارش جالب نیست پس حداقل یه مدت کلا دورشون رو خط بکش و بگو نمیاااامم 

برادرمم اصلاااا آدمی نیست که تنها بره و همین براش میشه محکم ایستادن خانومش و می‌فهمه اگه مثلا تو جمع درست رفتار نکنه خانومش دیگه اون جمع ها رو کنسل می‌کنه پس تنبیه میشه

ولی متاسفانه خانوم برادرم اینقدر خودش ددریه که امروز بحث می‌کنه شدییییددد و مثلا تا به هفته مغز ما رو میخوره و ما اعصابمون خورده و آخر هفته میبینیم باز میگه ما داریم میریم فلان جا و انگار نه انگار اتفاقی افتاده🤦🥴

چقدر جواب بعضیا عجیبه چجوری قضاوت میکنین همسر ایشونو؟شوهر خود من همین اخلاقارو داره خودش تا حالارفته ...

عزیزم تو کل تاپیک جواب شما برای من از همه عجیب تر بود 

شما چطور اینقدر خودتو پایین میدونی که میگی همسر من می‌ره و منو نمیبره و اونجا هم من آمار میگیرم که فقط با اقایونه و ...؟؟؟؟

اولا ممکنه الکی بهت آمار بدن و حتی الکی ادای کارد و پنیر بودن برات در بیارن 

ثانیا اگه همسرت اینجوریه تو پارتی چیکار داره اخه؟؟؟؟

میشینه خونه با تو جمع دوستان که مردانه هست قلیون می‌کشه چه نیاز به پارتی هست این وسط؟؟؟؟

ثانیا اصلا گیرم که راست بگن بر فرض محال اگه شما هم همین کارو کنی و بری تو پارتی و فقط با خانمها باشی واکنش همسرت هم مثل شماست؟؟؟؟

شما از اون دسته خانمها هستی که اینو قبول کردی از مرد کمتری و

همسرت می‌تونه جاهایی بره که شما نمیتونی تو خواب حتی بری در صورتیکه این موضوع تو زندگی خود من و خیلیای دیگه کاملا قفله یعنی اگه همسر من جایی می‌تونه بره قطعاااا منم میتونم برم و اگه من نمیتونم برم به هر دلیل همسرم هم نباید بره

من بودم اصلا دعوا راه نمینداختم چون قبلش حرفاتو زدی، شبش هم خیلی ریلکس و آروم رفتار میکردم ولی فرداش یجوری تلافی میکردم که به غلط کردن بیفته

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
عزیزم محکم ایستادن تو هر زندگی با زندگی دیگه فرق داره مثلا زن داداش خود من رو ما هزاران بار بهش گفتی ...

اهان درسته مرسی عزیزم .

الان برای من محکم ایستادن چیه ؟ 

شوهرم بخاطر خانوادش ۴ ساله ماه به ماه با من حرف نمیزنه ، کلا از وقتی ازدواج کردیم اسم طلاقو میاره ، و منم تصمیم جدی برای جدایی گرفتم و بعدش با خواهش و تمنا اومد دنبالم و باز فقط دو روز خوبه و بعدش میگه جدا شیم 

ادم پاکیه خیانت نمیکنه

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
اهان درسته مرسی عزیزم .الان برای من محکم ایستادن چیه ؟ شوهرم بخاطر خانوادش ۴ ساله ماه به ماه با من ح ...

عزیزم من تو جریان کامل زندگی شما نیستم ولی خب تو جریان کامل زندگی برادرم هستم یا تو جریان بحث استارتر قرار گرفتم تا حدودی 

شما میگی به خاطر خانوادش باهات حرف نمیزنه خب منظورت چیه دقیقا؟؟؟ حرف نزدنش چه ربط به خانوادش داره؟؟؟

علت اینکه میگه جدا بشیم چیه؟؟؟

عزیزم من تو جریان کامل زندگی شما نیستم ولی خب تو جریان کامل زندگی برادرم هستم یا تو جریان بحث استارت ...

اوایل بی دلیل خودشم میگفت ، زیادی به مادرش وابسته بود 

الان دعواهایی که باهاش کردمو بهونه میکنه

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
اوایل بی دلیل خودشم میگفت ، زیادی به مادرش وابسته بود الان دعواهایی که باهاش کردمو بهونه میکنه

قطعا بی دلیل نبوده و شما از خیلی چیزا بی خبری عزیزم 

ضمنا احتمالا الان هم بحث و ... دارید که یاد دعواهای قبل میوفته درسته؟؟؟

یعنی چی واقعا چقدر بعضیا عجیبن انگار فیلم میبینم یکی میگه همسر من میره ومیرقصه ویک نفرم بهم خبر میده ...

عزیزم فیلم نیست ۱۵ ساله از ازدواجم میگذره هرجا بخوام میتونم برم هر کاری بکنم همسرم اعتماد داره فقط ی خواسته داره که تو جمع مختلط نرم که کلا تو ذات خودمم نیست کجاش عجیبه؟

خیالمم از همسرم راحته که اگه سه چهار باری رفته فقط به احترام دوستش که صاحب مجلس بوده رفته مدام که پارتی نمیره

حالا شما برات انقدر عجیبه مگه تو جامعه زندگی نمیکنی؟