2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43121 بازدید | 388 پست

چقدر جواب بعضیا عجیبه چجوری قضاوت میکنین همسر ایشونو؟

شوهر خود من همین اخلاقارو داره خودش تا حالارفته ولی منو نبرده منم از طریق دو تا ادم دیگه کنترلش میکنم که از قضا یکیشون با همسرم کارد و پنیرن ولی همیشه میگه شوهرت فقط با مرداس اهل هیچیم جز قلیون نیست با هیچ دختری حرف نمیزنه اگه حتی میرقصه دختری بیاد وسط اون میشینه

با یک لقب خاصیم تو جمع معرفیش میکنن که نمیتونم بگم(این لقب باعث میشه کسی سمتش نیاد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ❤️ به خدا زن داداشمو خیلی دوست دارم و خیلی باهام درد دل می‌کنههمیشه بهش میگم محکم بایست ...

چطوری محکم بایسته مثلا ؟ 

خب دعوا و قهر منتفیه 

از طرفی مرد بدون توجه هر کاری میکنه 

شرایط طلاق هم نیست ، چطوری میشه محکم ایستاد و همسر بدونه اگه فلان کارو کنه جدی زندگیش به خطر میوفته

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
به نظرت به بزرگ‌تری کسی بگم این کارشو؟یا خودم سک‌محلش کنم و تا مدتها قهر کنم ک پاره شه؟😭

وای منم حرصم در اومد شما چ حالی 🙆 باید آماده میشدی و میگفتی من نیم ساعت همراهیت میکنم . کاری کن تکرار نکنه .

بعضیا چرا اینجورین😐😐😐به جا اینکه بشینید با حرف حلش کنید میگن قهر کن آرایش کن تنها برو بیرون 

خب مگه توان حل کردن مشکل با حرف زدن ندارید انسانی تره بخدا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

اسی من خیلی فکر کردم... این آدم نه منطق سرش میشه که باهاش حرف بزنی... نه کشوندن پای بزرگترا به قضیه کار درستیه... 

ببین قهر نکن باهاش، سر سنگینم نباش...مجازاتش کن...

دقیقا حرفایی رو که می گم بشین و بهش بگو 

تو یه زندگی مشترک هم زن و هم مرد لازم دارن یه روزایی تنها باشن... لازم نیست همیشه دنبال هم راه بیوفتن... ولی وقتی از یه طرف رفتاری سر میزنه که نشون میده تعهدی به همسرش و شریک زندگیش نداره، مثل شرکت کردن تو یه مهمونی مختلط که معلوم نیست یه جور زنایی هستن و برا اینکه آزاد باشه تنها می ره  مساله خیلی فرق داره  

باشه تو می خوای آزاد باشی و هیچ خط قرمزی برا زندگی دو نفره قائل نیستی و حس می کنی چون مردی می تونی هر رفتار درست و غلطی که بلدی ازت سر بزنه؟؟؟ باشه آزاد باش اما بدون در ازای این آزادی و دیدن چن تا زن.... زندگی واقعیتو همسرتو باختی از این به بعدم هر جا خواستی برو و اصلا هم برام مهم نیست که کجا می ری کجا میای... چون تا لایق این نیستی که یه زن با وقار و پاک و عاقل نگران و منتظرت باشه...  بدو دنبال لیاقتت... بدو... 

به هیچ وجه هم نبخشش  تا وقتی که بازم تو این شرایط قرار لگیره و نره یه جور باهاش برخورد کن که انگار یه غریبس نه شر سنگین نه محبت!!! 

یعنی چی واقعا چقدر بعضیا عجیبن انگار فیلم میبینم 

یکی میگه همسر من میره ومیرقصه ویک نفرم بهم خبر میده کار بدی نمیکن .مگه مردا مالک ماهستن که برای ما تصمیم بگیرن وماهم مطیع امرشون باشیم .واقعا تقصیر خود خانوماست