2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43119 بازدید | 388 پست

خدایا یه زمانی ما نمیدونستیم دوست پسر یعنی چی .الان همه چی عادی شده .چقد خوب بود قدیما .الان بی‌حیایی رو باکلاسی و روشنفکری میدونن .بنظرم همین دختر تو زندگیش هزارتا طعنه میشنوه .خوبه دختر یه کم سنگین باشه.جشن برا دوست پسر تازه آدمم هم دعوت میکنه😐

خدایا یه زمانی ما نمیدونستیم دوست پسر یعنی چی .الان همه چی عادی شده .چقد خوب بود قدیما .الان بی‌حیای ...

الان میان میگن ب توچه زندگی خودشه ک داره فلانه همین ب توچه ب ماچه ها میشه خراب شدن زندگی دیگران 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا لجبازی نکن بحث هم نکن سیاست داشته باش 

اگه ایشون این رفتار داشتن شماهم با عمل بهش نشون بده 

مثلا میری بیرون حاضر شو برو پیام بده نیم ساعت دیگه یا یه ساعت دیگه میام دقیقا همین رفتار با خودش داشته باش از این به بعد همانطور که ایشون به نظر شما بی اهمیت بوده و کار خودشو کرده شما هم از این بعد رویه تونو تغییر بده تا شوهرت بفهمه هر عملی عکس العملی داره البته این رویه بلند مدت تاثیر داره

دقیقا همینو بهش گفتم ک‌چطور مهمونی ک همه زوجی میرن تو تنها میخوای بری گفت دوستامم دوتاشون متاهلن گفت ...

متاسفم که اینو میگم🥲

احتمالا دختره دوستاشو دعوت کرده و خواسته راحت باشه حرفشو تغییر داده 

اصلا مطمئنی مهمونی رو دوست دختر داداشش گرفته؟

خودت پیامشو دیدی ؟

نکنه شوهرت خودش رفته پارتی

قهر فایده ندارهباید بشینید درست صحبت کنید بگید یا همه جا باهم بریم یا نریماگه رو من غیرت داری منم رو ...

خب الان که رفته ، دیر هم برگشته ، اسی هم ناراحته حقم داره چه بسا قبل رفتنش دقیقا همینارو بهش گفته و کار خودشو کرده 

الان ادم دل و دماغ اینو نداره صحبت کنه برای اینده که اگه پیش اومد فلان کنیم

الان استارتر مشکلش دیشبه ، چیکار کنه که خالی شه ؟ 

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
خدایا یه زمانی ما نمیدونستیم دوست پسر یعنی چی .الان همه چی عادی شده .چقد خوب بود قدیما .الان بی‌حیای ...

چی خراب نشده خواهر؟؟

تازه جالبیش اینجاس مادر پدر هاشونم در جریان کاراشون هستن😳😂

مادر پدر من واسه شوهرم جشن بگیرم میگن اون گرفته که تو میگیری😐😂😂😂

آخر زمان خیلی نزدیکه

برای شما غیرعادیه اما سالهاست تو جوامع جهان اول عادیه. جرم که نکردن. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

وقتی اجازه نمیده تو بری، گوه میخوره که خودش میره. روزگارشو سیاه کن به هر روش که بلدی زهرمارش کن.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

چه معنی داره مرد متاهل بره مهمونی مختلط وسط زنا؟ 

خب الان که رفته ، دیر هم برگشته ، اسی هم ناراحته حقم داره چه بسا قبل رفتنش دقیقا همینارو بهش گفته و ...

ما دیشب این بحث رو به نتیجه رسوندیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بشین صحبت کن خطوط قرمزت رو درست توضیح بدهبگو انگار متوجه نشدی جدی گفته بودمو بگو الان من اگر این کار ...

خب بعد گفتن این حرفا اوپرا جان ؟ رفتار چیه ؟ بازم مث قبل بپریم بغلش و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده ؟

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
خب بعد گفتن این حرفا اوپرا جان ؟ رفتار چیه ؟ بازم مث قبل بپریم بغلش و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده ؟

کامل توضیح دادم

قهر و واکنش های تکانشی رو نمیشه طولانی مدت نگه داشت 

پس بهترین روش تغییر رویه است

سایت از صدا پر است و از حرف خالی