2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43128 بازدید | 388 پست
خب همین دیگه یا باید جدی بشه قدی بشه یا هیچی همینطور ادامه بده باب میل شوهره

ببین ایشون اول از حق های کوچیک شروع کنه 

مثلا می‌ره خونه مادرش از قبل به همسرش نگه و وقتی همسرش زنگ زد بگه اومدم خونه مادرم یا با دوستام بیرونم و ...

من جای تو بودم بعد رفتن شوهرم خودمم دزدکی میرفتم از دور ببینم چیکار میکنه

😂😂 👍🏻

ولی خدایی من نمیخوام از اون وقتی تنش ایجاد کنم وگرنه منم به این قضیه مشکوکم 

و چون اون مرد رو نمیشناسم نمیتونم به شک هام مطمئن باشم 

فک میکنم یکم اگه شناخت داشته باشی ازش بهتر بتونی باهاش حل کنی قضیه رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم با برادرش دعوا میگیرم که مردمتاهل و وسط این همه دوس پسر دوس دختردفه دیگه دعوت نکن حساب کار هم دست شوهرت میاد اگه تو این مهمونی ها بیفته باکسی کی جوابگو

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

ببین ایشون اول از حق های کوچیک شروع کنه مثلا می‌ره خونه مادرش از قبل به همسرش نگه و وقتی همسرش زنگ ز ...

نه میدونی باید مثل همچین داستانی باشه که بگه نمیخوام تو بیای صلاح نمیبینم یا کلا غیرتی بشه 

وگرنه ابن شوهرش که قبلش یه گفتنی کرده مهمونیه یواش یواش راضیش کرده تنها بره 

چرا حداقل حرف دلتو نمیزنی نه توضیحی نه بحثی نه عذر خواهی از طرف اون ...

چرا حرف و اینا زیاد زدیم هم قبل رفتنش بهم زنگ زد دوبار ک به خدا زود برمیگردم و ناراحت نکن خودت و منو با قهرت هم الان ک اومد بعدش صحبت میکرد ک چرا ناراحتی و بیا بخواب پیش منو من ک کلی عذر خواهی کردم ازت ک مجبورم برم ‌ ازین حرفا …

من باشم با برادرش دعوا میگیرم که مردمتاهل و وسط این همه دوس پسر دوس دختردفه دیگه دعوت نکن حساب کار ه ...

این بدترین کاره 

برادر شوهر تنها همسر استارترو دعوت نکرده که 

با هم دعوتشون کرده 

اینکه همسرش تنها رفته به برادر شوهر بیچاره چه ربط داره؟؟؟

نه میدونی باید مثل همچین داستانی باشه که بگه نمیخوام تو بیای صلاح نمیبینم یا کلا غیرتی بشه وگرنه ابن ...

عزیزم طرف تو اصل قضیه گیره بعد شما دنبال فرعی؟؟؟؟

بزار اول اصل رو درست کنه بعد برسه به فرعیات 

این بدترین کاره برادر شوهر تنها همسر استارترو دعوت نکرده که با هم دعوتشون کرده اینکه همسرش تنها رفته ...

اتفاقا حساب کار دست شوهرش میاد وقتی زنش میگه نرو نره جایی برا حفظ آبروی هم شده بعد مهمونی مختلط پسر ودخترا بوده نه زن وشوهرا 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اپرا جان نمیدونم یعنی نمیشه کامل توضیح بدم اینجا ولی به طور خلاصه بعد از چندین بار جلسه زوج درمانی ف ...

باهاش توی مسائلی که محدودت کرده کاملا قاطع باش

این افراد اگر متوجه بشن میتونن زور بگن کوتاه نمیان

ولی اگر  ببینن نمیتونن زور بگن از اون مسئله میگذرن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه میدونی باید مثل همچین داستانی باشه که بگه نمیخوام تو بیای صلاح نمیبینم یا کلا غیرتی بشه وگرنه ابن ...

اره حتی بهم گفت دوست دختر داداشم بهم تکس زده تولد حتما حتما با خانومتون بیاید منم رفتم لباس گرفتم و اماده بودم یهو سه روز پیش گفت فهمیدم فلانی و فلانی هم دعوتن من دوست ندارم تو جلو اونا اون جمع باشی!