2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43119 بازدید | 388 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارش کن تامام چ معنی میده ک مردا تو رو نبینن ولی اون بره زنا رو ببینه و باهاشون مشروب بخوره و برقصها ...

به نظرت به بزرگ‌تری کسی بگم این کارشو؟یا خودم سک‌محلش کنم و تا مدتها قهر کنم ک پاره شه؟😭

به نظرت به بزرگ‌تری کسی بگم این کارشو؟یا خودم سک‌محلش کنم و تا مدتها قهر کنم ک پاره شه؟😭

به بزرگتر نگو ولی اصلا محلش نزار

بگو نتیجه این کارت رو میبینی

بی حساب میشیم

تا یه کم حرص بخوره

بزرگتر اگه داشت که اینجور نبود 

خودت به هر روشی که میدونی موثر تنبیه کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بهش بگو غیرت رو تو فقط واسه من داری؟؟؟؟؟بگو من برم با دوست پسر خواهرم پارتی خوبه؟؟؟مردک

همه اینارو قبلن گفتم بهش و گفت نمیرم بعد امروز کلی زبون ریخت ک میرم زودی میام چون تولد داداشمه و اینا بازم گفتم نه پس باهم بریم گفت اصلا نمیشه گفتم پس دور منم خط بکش حالا ک اون دوست دختر داداشت مهمتره و داداشت

بازم رفت 

قهر فایده ندارهباید بشینید درست صحبت کنید بگید یا همه جا باهم بریم یا نریماگه رو من غیرت داری منم رو ...

این برای قبل مهمونی رفتنش بود نه الان

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

قهر فایده ندارهباید بشینید درست صحبت کنید بگید یا همه جا باهم بریم یا نریماگه رو من غیرت داری منم رو ...

این اگه زبون خوش حالیش میشد ک امشب نمی‌رفت .با اینجوری مردا فقط از راه جنگ دعوا باید پیش رفت متاسفانه