2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنین دیگه بازگو نمیکنم فقط راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 84 پست
حس میکنم زیادی حد و حدودش رو رد کرد این بچه من هرچی هم به مامانم بگم منو مقصر میدونهاصلا نمیتونم درس ...

عزیزمی درک میکنم شوکه شدی بگیر استراحت کن فردا زودتر بیدار شو یکم دیگه مرور کن و بخون تا الآن تونستی چیزی بخونی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباساتو برو تو آشپزخونه پشت اپن عوض کن

یه هوای صحبت کردن میاد 

میدونستم این قصد رو داره 

حس میکنم دارم منفجر میشم سرم داره میترکه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه هوای صحبت کردن میاد میدونستم این قصد رو داره حس میکنم دارم منفجر میشم سرم داره میترکه

بلند بگو نیا دارم لباس عوض میکنم

اگه اومد جدی و بلند بگو مگه نمیگم دارم لباس عوض میکنم

عزیزمی درک میکنم شوکه شدی بگیر استراحت کن فردا زودتر بیدار شو یکم دیگه مرور کن و بخون تا الآن تونستی ...

بله خونده بودم این اتفاق بزا ساعت ۱۱و ۳۰دقیقع بود

چون تایپیک هام پر شده بود نمی‌دونستم تایپیک بزنم وگرنه ازون موقع تا ساعت ۱۲یشه بیام سایت کمک بخوام داشتم سکته میکردم

ارتئه هم دارم نصف پاورپوینتم هنوز مونده 

فکر نکنم فردا بتونم کاری کنم سرم سنگین و داغ شده 

از بس گریه آن رو نگه داشتم مامانم اینا بیدار نشن

به نظرمن برادرت سنی نداره بچه ست درکی از این موصوع نداره فقط ممکنه فیلمی عکسی دیده باشه یاحتی از دوستاش چیزی شنیده باشه وکنجکاوشده باشه شما باید یه جوری غیرمستقیم بهش یاد بدید که چه وقتایی نباید به جنس مخالفش نگاه کنه وخودتون هم رعایت کنید ومثلا میخوای لباس عوض کنی ازش بخوای پیشتون نباشه یاحتی برعکس وقتی خودش لباس عوض میکنه شماجاتون روعوض کنی یجوری که متوجه بشه ،دیگه به هرروشی باید یادبگیره که جنس مخالف نبایدبدن همدیگروببینن اگه دیدی ادامه دادبه مادرتون بگید

بلند بگو نیا دارم لباس عوض میکنماگه اومد جدی و بلند بگو مگه نمیگم دارم لباس عوض میکنم

دیگه مبرم تو حمام 

امنیت ندارم😔

ممنونم از اینکه وقتتون رو گذاشتین برام،بزاتون این الکرسی میخونم🩵

بله خونده بودم این اتفاق بزا ساعت ۱۱و ۳۰دقیقع بودچون تایپیک هام پر شده بود نمی‌دونستم تایپیک بزنم وگ ...

عزیزمم گریه چرا اونقد ماجرا بزرگ نیس که بخوای خودتو داغون کنی دخترم🫂

برو بخواب پس فردا آروم شدی بیدار شو مرور کن گوشی هم بزار کنار یکم آب بخور آروم شی 

به نظرمن برادرت سنی نداره بچه ست درکی از این موصوع نداره فقط ممکنه فیلمی عکسی دیده باشه یاحتی از دوس ...

ینی به مامانم نگم؟

دارم دیوونه میشم،فیلم و...در حد ونزدی میبینه نمی‌دونم دیدین یا نه اما مادر ونزدی سینه هاشو معلومه 

بیشتر هم تو گوشیش میکی کلافه و طنز میبینه

عزیزمم گریه چرا اونقد ماجرا بزرگ نیس که بخوای خودتو داغون کنی دخترم🫂برو بخواب پس فردا آروم شدی بیدا ...

آخه من تو تایپیک قبلیم که تعطیل شد کامل توضیح دادم دستش رو کرد تو لباسم😔

این کارش واقعا زشت و چندش بود نه یکبار ها چند بار جا به جا شدم گفتم کار این بچه نیست دیدم باز تکرار کرد 

آخه من تو تایپیک قبلیم که تعطیل شد کامل توضیح دادم دستش رو کرد تو لباسم😔این کارش واقعا زشت و چندش ب ...

من حیف تاپیک قبلت نبودم و وقتی تازه زدی اینو رسیدم 

خب همون لحظه بیدار می‌شدی تا دستشو بکشه ی خورده هم اخم میکردی بفهمه کارش بده 

من حیف تاپیک قبلت نبودم و وقتی تازه زدی اینو رسیدم خب همون لحظه بیدار می‌شدی تا دستشو بکشه ی خورده ه ...

بیدار شدم بعدش بهش گفتم این چه کاریه گفت من نبود چی میگی چته 

باورم نمیشه این یه بچه ۹سالس😔

بیدار شدم بعدش بهش گفتم این چه کاریه گفت من نبود چی میگی چته باورم نمیشه این یه بچه ۹سالس😔

عزیزمم خیلی سخته می‌دونم تا ی مدت هم ممکنه ازش متنفر بشی ولی خب اینم در نظر بگیر که کنجکاوه تا کمتر اذیتت کنه این ماجرا اگر حتی دیدی جدیه با مشاور حرف بزن خودت راجب داداشت 

رفتارای عجیب دیگه هم داره؟خشونت و پرخاشگری و...؟