2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنین دیگه بازگو نمیکنم فقط راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 84 پست
موقعیت بدیه نمیدونم واقعا چه کاری درسته،آدم از برادر خودش انتظار همچین چیزی نداره🫤ولی حس میکنم اگه ...

فردا باهاش صحبت میکنم 

قلبم شکست از کارش،نمیخوامم بندازم کردن دوستاش اما امسال دوستای بی ادبی داشت 

آخه بچه ۹ساله چی حالیشخ😔

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای اینکه خیلی بده خب براش تایم تعیین کنین جدی رفتار کنین باهاش

اصلا گوش نمی‌ده 

مامان و بابام سر این قضیه باهاش جنگ دارن

دعواش میکنن ،بعضی‌ وقتا به کتک هم کشیده میشه

موقعیت بدیه نمیدونم واقعا چه کاری درسته،آدم از برادر خودش انتظار همچین چیزی نداره🫤ولی حس میکنم اگه ...

اگه هم نگن بازم از ذهنشون پاک نخواهد شد بعلاوه ی اینکه این رفتار به گونه های بدتری در سنین جوانی برسه که دیگه اون از ترس آبرو و اتفاقات مابعدش درد دختران قربانی هیچ وقت دیده نمیشه و سرکوب میشن ، این بچه الان بچه اس و باید ترس این کار رو بهش وارد کنن تا متوجه اشتباهش باشه که خدایی نکرده بدتر نشه   خواهر با اقتدار و صلابت در حضور مادر باید بهش تذکر بده البته باید قبلش تنهایی با مادرش هماهنگ کنه که مادر رفتار مغایری انجام نده 

اصلا گوش نمی‌ده مامان و بابام سر این قضیه باهاش جنگ دارندعواش میکنن ،بعضی‌ وقتا به کتک هم کشیده میشه

ای بابا درس و تکالیفشو انجام میده؟اینجوری که نمیشه فکرش خراب میشه همش۹سالشه 

بنویسینش کلاسای ورزشی و... تا سرگرم بشه احتمالا از بیکاری هم هست محیط بیرون ببرینش مثلا 

اگه هم نگن بازم از ذهنشون پاک نخواهد شد بعلاوه ی اینکه این رفتار به گونه های بدتری در سنین جوانی برس ...

👍👍

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ای بابا درس و تکالیفشو انجام میده؟اینجوری که نمیشه فکرش خراب میشه همش۹سالشه بنویسینش کلاسای ورزشی و. ...

امتحاناش تموم شده مامانم کلنجار می‌رفت باهاش که درس بخونم سرتو از گوشی درییار‌،همش به بابام چیز‌ می‌گفت که براش گوشی خریدن البته گوشی نیست تبلت هست که امکانات خوبی داره حتی شماره مخصوص برای خریدن 

مامانم نمبزاره کلاس بیرون بره چون دوستاش هم هستن میبرتش مسجد اونجا کمک می‌کنه بزا پذیرایی خودشم پوست داره 

بخدا نمی‌دونم چرا یهو امروز این کارو کرد ،یه دفعه ای شد هیچ پیش زمینه ای از قبل نداشت که یکم بار اولش نیست

امتحاناش تموم شده مامانم کلنجار می‌رفت باهاش که درس بخونم سرتو از گوشی درییار‌،همش به بابام چیز‌ می‌ ...

آره می‌دونم خب همین دیگه ی گوشی خوب افتاده زیر دستش اونم بچه و براش جذاب .تاجایی که میتونین همینطوری سرگرمش کنین تو خونه پارک حیاط خلاصه که هرجور میتونین که حداقل یکم بازی کنه از بچگیش نمونه و بخواد انرژیشو با گوشی خالی کنه و بازی و...

اصن خیلی زود بود کاش اون تبلبت هم نمیگرفتین براش 🫠

آره می‌دونم خب همین دیگه ی گوشی خوب افتاده زیر دستش اونم بچه و براش جذاب .تاجایی که میتونین همینطوری ...

ای کاش برمیگشتیم عقب

گوشی کلا نبود😔

من فردا امتحان دارم واقعا نمی‌دونم چه غلطی کنم ذهنم درگیره حالم خوش نیست 

ممنون از راهنماییتون بدون هیچ تهمت و قضاوتی بود

براتون این الکرسی میخونم

ای کاش برمیگشتیم عقبگوشی کلا نبود😔من فردا امتحان دارم واقعا نمی‌دونم چه غلطی کنم ذهنم درگیره حالم خ ...

عزیزدلممم 🥹🫂درکت میکنم آره بخدا اتفاقا همین چند دقیقه پیش که گفتین داداشتون ۹سالشه درگیر گوشی شده و زندگی متاسفانه هممون رو درگیر کرده خیلییی ناراحت شدم شده ی مشکل جهانی نه قچفقط برای شما پس خودتون رو سرزنش نکنین.قربونت برم انشالله که مشکلاتتون کامل حل میشه غصشو نخور مرسی از انرژی خوب و مهربونیت🥺

چند بار انجام داد من جابه جا شدم باز انجام داد

من باور میکنم چون یبار منم 10 سالم اینا بود نوه خاله ی مامانم از من ۳ سال کوچیکتره 

من خواب بودم دقیقا مثل شما وقتی دست زد بهم خودشو مبخواست بما*له جا ب جا شدم 

خودمو زده بودم ب خواب 

خیلی از بچه ها هستن ک اینجورین 🤦🏻‍♀️واقعا ادم اون لحظه نمیدونه چیکار کنه 

من باور میکنم چون یبار منم 10 سالم اینا بود نوه خاله ی مامانم از من ۳ سال کوچیکتره من خواب بودم دقیق ...

اولش حالم خیلی بد شد 

فقط به این امید بیدارم که صبح بشه مامانمو بیدار‌ کنم بهش بگم

ممنون ازتون برا شماهم این الکرسی میخونم💛

اولش حالم خیلی بد شد فقط به این امید بیدارم که صبح بشه مامانمو بیدار‌ کنم بهش بگمممنون ازتون برا شما ...

نگرانش نباش اسی می‌دونم استرس داری و برات عجیب بوده و پیش نیومده تا به حال ولی خب اونقد هم بزرگ نیس ماجرا اما خب میگم مراقبش باشین حتما الآنم اگر درس داری برو یکم ریلکس کن اگه میخوای بخونی یکم بخون اگر هم بگیر بخواب برای فردا سرحال باشی 🤍

نگرانش نباش اسی می‌دونم استرس داری و برات عجیب بوده و پیش نیومده تا به حال ولی خب اونقد هم بزرگ نیس ...

حس میکنم زیادی حد و حدودش رو رد کرد این بچه 

من هرچی هم به مامانم بگم منو مقصر میدونه

اصلا نمیتونم درس بخونم سرم سنگین شده درد می‌کنه 

فردا دلم نمی‌خواد پاشم ببینم واقعی بوده

بازم ممنون ازتون برام دعا کنین براتون آیت الکرسی میخونم