2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنین دیگه بازگو نمیکنم فقط راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 84 پست

کلا به روی خودت نیار وتظاهر کن که نفهمیدی،روتون نباید تو روی هم باز بشه،یه جوری رفتار کن که اصلا انگار متوجه نشدی

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

عب نداره بابا سنش کمه کنجکاوه درباره ی بدن جنس مخالفش .یه گوشی بدین دستش سریع میره ته همه این چیزا رو در میاره دیگه ام برای کنجکاوی دست به سینه های خواهرش نمیزنه. اگرم میدونی مامانت درک نمیکنه و بد رفتار میکنه هیچی بهش نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹سال هنوز میشه گفت کوچیکه ولی با جدیت بهش تذکر بده که اگه همچین غلطی کرد عواقب بدی براش خواهد داشت ، ...

من لباسام همیشه گشاد هست فقط مشکلم اینه اتاق نداریم لباسمو تو حال درمیارم اینم میاد میبینه

دیگه غلط کنم لباس جلوش عوض‌کنم حالم خیلی بده از یه طرف کار داداشم از طرف دیگه بعضی کاربرا انگ دروغ گویی میزنن

بخدا بیکار نیستم بیام اینجا دروغ بگم چی نصیبم میشه؟

فردا امتحان دارم کلی کار سرم ریخته بیام اینجا با آدمایی مثل اونا سر و کله بزنم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

نه عزیزم حتما توگوگل یا اینستایی جایی میره و چیزی دیده یا دوستاش براش چیزی فرستادن ، خواهش میکنم به ...

به مامانم فردا حتما میگم 

اما تا گوشی ازش میگیریم لج می‌کنه گریه می‌کنه به حرف هیچکس گوش نمی‌ده 

رمزش رو بلدم رفتم توش چیزی نداره

هنوز اونقدر هم بلد نیست کار با گوشی رو ولی همش اصرار میکرد بزاش وی پی لن نصب کنم بره تو هوش مصنوعی 

کلا به روی خودت نیار وتظاهر کن که نفهمیدی،روتون نباید تو روی هم باز بشه،یه جوری رفتار کن که اصلا انگ ...

برگشتم بهش گفتم چکار می‌کنی انکار کرد

کلا به روی خودت نیار وتظاهر کن که نفهمیدی،روتون نباید تو روی هم باز بشه،یه جوری رفتار کن که اصلا انگ ...

کاملا اشتباهه این حرکت ، اتفاقا در این مورد اصلا نباید خودشو بزنه نفهمی ، پسر بجه اس درست اما باید متوجه بشه که کارش بشدت منفور و زشت و حرام هست و با تکرار این عمل عواقب بدی براش خواهد داشت تا دیگه کامل از سرش بیفته 

ولی خب اسی اگر دیدی جدیه قضیه نظارت کن غیر مستقیم و گوشی و این چیزارو کنترل شده بزار استفاده کنه .اص ...

گوشی رو ازش میگیریم لج می‌کنه دیگه کاری انجام نمی‌ده خونه رو می‌کنه جهنم 

یه سره هم به نت وصله 

به مامانم فردا حتما میگم اما تا گوشی ازش میگیریم لج می‌کنه گریه می‌کنه به حرف هیچکس گوش نمی‌ده رمزش ...

خیلی حواستون روبهش جمع کنید الان بچه است حریفش نشید بزرگتر بشه دیگه خدار بنده نیست ، بچه ۹ ساله وی پی ان برای چیشه من با ۳۲ سال سن وی پی ان ندارم خواهر

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کاملا اشتباهه این حرکت ، اتفاقا در این مورد اصلا نباید خودشو بزنه نفهمی ، پسر بجه اس درست اما باید م ...

برگشتم سمتش بهش گفتم چکار می‌کنی 

ترسید گفت من کاری نکردم چی میگی 

انکار کرد

گوشی رو ازش میگیریم لج می‌کنه دیگه کاری انجام نمی‌ده خونه رو می‌کنه جهنم یه سره هم به نت وصله

خالم از اول گفت این خیلی را زنا هست مراقبش باشین😢

همش میومد تو جمع زنونه نگاه میکرد مامانم می‌گفت بچس

من لباسام همیشه گشاد هست فقط مشکلم اینه اتاق نداریم لباسمو تو حال درمیارم اینم میاد میبینهدیگه غلط ک ...

درکت میکنم این نداشتن اتاق  مجزا برای خانواده ها شده معضل ، برو حمام لباساتو عوض کن کمی به خودت سختی بده تو این جور موارد تا حرمتها هم حفظ بمونه عزیزم🫂🦋

کاملا اشتباهه این حرکت ، اتفاقا در این مورد اصلا نباید خودشو بزنه نفهمی ، پسر بجه اس درست اما باید م ...

موقعیت بدیه نمیدونم واقعا چه کاری درسته،آدم از برادر خودش انتظار همچین چیزی نداره🫤ولی حس میکنم اگه حرمتای بینشون شکسته بشه دیگه تاآخر عمر از ذهنشون پاک نمیشه،میتونه غیر مستقیم بدبودن کارشو بهش بفهمونه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

درکت میکنم این نداشتن اتاق مجزا برای خانواده ها شده معضل ، برو حمام لباساتو عوض کن کمی به خودت سختی ...

چشم حتما 

توروخدا دعا کنین 

بچه خوبیه ،خیر سرش نوشتیم کلاس قرآن 

اما به خاطر مشکلی که برامون پیش اومد ،اومدیم یه محله اشغال پایین 

همه بچه های بی ادب و بی تربیت ،من خودم اوایل افسردگی داشتم سر این محله تازه حالم بهتر شده قطعا یکم دیگه ببینم داداشم اینجا با این بچه ها داغون بشه خودمو میکشم راحت میشم از دستش