2777
2789
عنوان

توروخدا راهنماییم کنین دیگه بازگو نمیکنم فقط راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 84 پست
چند سالشه ؟ شاید ناخواسته دستش خورده

نه چندبار جاذبه جا شدم دیدم باز دستش رقت داخل

یهو بهش برگشتم ترسید گفت چی میگی من نبودم

۹سالشه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه است اسی ، گوشی شخصی داره ؟ تو اینترنت و اینستا میچرخه

بله گوشی شخصی داره 

خیلی کلیپ های فان میبینه 

شماره ام داره فقط ایتا می‌ره 

ایتا هم چیزی نداره

چیزی نبوده اسی نگران نشو منم داداشم کوچولو بود ی بار خواب بودم دیدم داره خال دستمو کنجکاو شده دست می ...

نمی‌خوام باز دوباره بگم که بیان بگن دروغه😭

دستش رفت تو لباسم چندبار 

نه چندبار جاذبه جا شدم دیدم باز دستش رقت داخلیهو بهش برگشتم ترسید گفت چی میگی من نبودم۹سالشه

۹سال هنوز میشه گفت کوچیکه ولی با جدیت بهش تذکر بده که اگه همچین غلطی کرد عواقب بدی براش خواهد داشت ، در ضمن مادرتم در حضورش در جریان بزار که دیگه کاملا تحت نظر و کنترل باشه که اگه روزی تو حواست نبود ، خواب بودی ، حمام بودی یا در اتاقت تنها بودی مادرت دورا دور حواسش به برادرت باشه که چه میکنه ، تا بزرگتر بشه و از سرش کامل بیفته ، گاهی دختر خانما خودشون هم  ناخواسته مسبب ایجاد همچین اتفاقی میشن از نظر پوشش ، بیشتر از ۹۵ درصد جلوی برادر و پدر خود به صرف محرم بودن پوشش مناسبی ندارن و این خیلی آسیب زننده س برای دختر خانم ، بلاخره مرد این غریزه رو داره به زن ، جسم زن در نظر مرد خیلی فریبنده اس ، حالا این مرد هر کی میخواد باشه ، 

بله گوشی شخصی داره خیلی کلیپ های فان میبینه شماره ام داره فقط ایتا می‌ره ایتا هم چیزی نداره

نه عزیزم حتما توگوگل یا اینستایی جایی میره و چیزی دیده یا دوستاش براش چیزی فرستادن ، خواهش میکنم به مادرت بگو اون گوشی رو ازش بگیره و یا تحت نظارت خانواده استفاده کنه ، حتما تو یه فرصت مناسب چک کنید گوشیش رو

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم