2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

87 بازدید | 14 پست

با وجود اینکه متاهلم احساس تنهایی میکنم 

شدم یه آدم هزارساله که کسی زبونم رو نمیفهمه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چون مردا نرمال نیستن مشکل روانی دارن

حس میکنم این منم که مشکل دارم انگار مال این دنیا نیستم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما در اکثر موارد مردها زنو به این مرحله میرسونن که فک کنه مشکل از خودشه

اره واقعا

حس میکنم این منم که مشکل دارم انگار مال این دنیا نیستم

چون همیشه توگذشته زندگی میکنی وحس میکنی ک نمیتونی خودروبااین حال وزمان وفق بدی وبایاس وناامیدی دارید روزگارت روسپری میکنی؟؟!

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

چون همیشه توگذشته زندگی میکنی وحس میکنی ک نمیتونی خودروبااین حال وزمان وفق بدی وبایاس وناامیدی دارید ...

نه عزیزم از گذشته دل کندم چیز زیادی از دنیا نمیخوام 

نه عزیزم از گذشته دل کندم چیز زیادی از دنیا نمیخوام

عزیزم افسرده نیستی؟توخانواده یافامیل یابزرگترات کسی روخدای ناکرده ازدست ندادی،،؟

عزیزم افسرده نیستی؟توخانواده یافامیل یابزرگترات کسی روخدای ناکرده ازدست ندادی،،؟

افسرده که شدم با وجود شوهری که از لحاظ احساسی تامینم نمیکنه دوتا آدمیم با دنیای متفاوت با تفکرات خیلی متفاوت 

افسرده که شدم با وجود شوهری که از لحاظ احساسی تامینم نمیکنه دوتا آدمیم با دنیای متفاوت با تفکرات خیل ...

خوب معلومه ک دلت پره واصلا امیدی ب زندگی نداری 

باهاش حرف بزن ببرش مشاوره ونیازهات روبهش بگو ،؛

خوب معلومه ک دلت پره واصلا امیدی ب زندگی نداری باهاش حرف بزن ببرش مشاوره ونیازهات روبهش بگو ،؛

مشاوره که نمیاد 

یه عالمه ترس های درونی داره وابستس بلد نیست نه بگه مدیریت بحران نداره خیلی کلافم از نظر من اون عجیبه و از نظر اون من خیلی عجیبم

مشاوره که نمیاد یه عالمه ترس های درونی داره وابستس بلد نیست نه بگه مدیریت بحران نداره خیلی کلافم از ...

عزیزم بچه هم داری؟؟