2777
2789

خودم میدونم اشتباه کردم و پشیمونم لطفا سرزنش نکنید🥲🙏🏻

من بابام بهم درست پول نمیده مثلا میگم پول بده ۱۰۰ تومن میده برای یه ماه منم دانشجوام‌پول کم میکنم

یواشکی از حسابش پول بردشتم سه ماه و یه روز دست پاچه شدم و پیامک هاش کلا پاک کردم حتی پیام واریزی حقوق. همه

شک کرد گفت تو پاک کردی  چون من زیاد تو گوشیش میفتم و کارا گوشیش میکنم چرا پاک شدن گفتم من نمیدونم

امشب گفت اینجوری نمیشع برم پرینت حساب بگیرم حس میکنم پولم کم شدن

تروخدا بگید چکار کنم فراموش نشه یا نره پرینت بگیره تا یکماه تا بعدش یادش بره😭

دیگه قول دادم تکرار نکنم😭😭😭🙏🏻

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یا باید کاری کنه ک از این کار یادش بره یا باید حقیقت بگی بهشون 

خواهر برادری نمیتونه کاری برات کنن؟ 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

چند برداشتی 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

بهش بگو واقعیتووالدین معمولا درک میکننبگو لازم داشتم قرض داشتم و عذر خواهی کن

والدین درک میکنن؟ مثل اینکه تو ایران زندگی نکردی... 

البته پدر مادرای اللن بهترن.. قدیمیا اصلا درک نمیکنن ... 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

وای…چه موقعیت بدی نمیشه از یکی قرض کنی مقدار پولی رو که برداشتی برگردونی؟

برگردونم هم میفهمع پیام میاد باز پولاش زیاد شده😭

اگه کم کم برداشتی شک‌ نمیکنه. انقدر پرینتش طولانی میشه که نمیشه چک کرد

نه بقیه ماه ها نمیفهمه این ی ماه شک کرده هنوز اول ماه هست پرینت بگیره انتقالی هست😭