2777
2789
عنوان

بچه‌ها دیوونه شدین

95 بازدید | 6 پست

واقعا نی نی سایت این روزا خیلی عجیب شده. هر روز یه عقب مونده میاد تایپک می‌زنه کاش به عشقم برسم ولی هر روز منو با کمربند سیاهو کبود کنه

مریضین؟خودتونو به دکتر نشون بدین.

قبلا جای بهتری بود سایت

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دیدم..واقعا به پزشک نیاز داره...یعنی چی این

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

تقصیری نداره ها، هممون وقتی یه پسر میاد تو زندگیمون فک میکنیم این با همه فرق داره، با خودمون میگیم محاله ممکنه این ضربه ها رو به من بزنه، ایشونم شاید خیلی رو طرفش حساب باز کرده و اعتماد کرده 

امیدوارم شکست نخوره، چون ماها شکست خوردیم و یا اطرافمون دیدیم که ابراز علاقه برا 1 ماهه اوله 

ففط امیدوارم امیدشون نا امید نشه از طرف مقابلشون چون مشخصه خیلی از خودش برا طرفش زده 

تقصیری نداره ها، هممون وقتی یه پسر میاد تو زندگیمون فک میکنیم این با همه فرق داره، با خودمون میگیم م ...

قربونت بشم, می‌گه "بیاد منو کمربند سیاهو کبود کنه". خب الان این آدم سالمه؟ یا مازوخیسته یا مجنون

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

قربونت بشم, می‌گه "بیاد منو کمربند سیاهو کبود کنه". خب الان این آدم سالمه؟ یا مازوخیسته یا مجنون

آره دیدم 🙂

مثلا خواسته بگه من به عشقم برسم حتی اگه منو بزنه مهم نیست 

شاید با ازدواجشون مخالفت شده و این باور رو داره که با اون آدم خوشبخت میشه و اگه بهش برسه زندگی گل و بلبل میشه 

حقم داره، منم یه آدم مریض همین کارو باهام کرد

از خانوادم واقعا ممنونم که نذاشتن این وصلت سر بگیره 

امیدوارم ایشون هم هرچی به صلاحشه پیش بیاد