2777
2789
عنوان

شوهرم با مامانش حرف می‌زد حرفاشونو شنیدم یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 6298 بازدید | 73 پست
چقدربدهی رفته زندان؟؟؟چقدربدهی داشت انداختن زندان

بخاطر ۲۷ میلیون بدهی رفت زندان . بعد به ۳ ۴ تا از طلبکارا زنگ زد اونا هم رفتن شکایت کردن و شوهرم از زندان دادخواست اعسار داد . یعنی توانایی پرداخت نداره . بعد همه اونایی ک شکایت کردن پرونده هاشون رو جمع میکنن یکجا میفرستن ستاد دیه . ستاد دیه پول طلبکار ور میده و ما باید قسطی اون پول رو بهشون برگردونیم 

🖤

اسی درکت میکنم من بلای بدتر از این سرم اومده 

وقتی از این بلاها در بیای و تنها تو کنار شوهرت باشی 

بعد تو کوچکترین اتفاق شوهرت دوباره بره طرفشون 

تازه میفهمی تو یک زن شکست خورده ای 😔😔😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتی اجازه نمیده زمینو بفروشید هم پول بدهکارا رو بدید هم پول خودش رو؟

تاپیکور های قبلیم هست برو ببین . شوهرم گفت زمین رو خودت بردار . املاکی میگه یک میلیارد و ۲۰۰ ارزش داره تو بردار یک میلیارد . ۴۰۰ میلیون پول خودت رو بردار ۶۰۰ تومن بده به من.  نذاشت

بعد مشتری بردیم ب مشتری فحش ناموس داد تهدید کرد گفت من هنوز نمردم این پسره داره اموال منو میفروشه . در حالی که وقتی زمین رو خریدیم ۱۰۰۰ تا تک تومنی پول نداد همش پول خودمون بود . 

مشتری بردیم گفت بیای اینجارو بخری محصولات رو آتیش میزنم . هر کس رو یه جوری فراری داد 

🖤

خب فردا که زمین گیر شدن پول نجاتشون میده؟؟به اینم فک کنن

اگه فکر می کردن دوتا پسرشون رو اینطوری بلا نمی‌آوردند سرشون 

حالا شوهر من بده . در حالی ک بد نیست بدبخت دو عالمه . اون یکی پسرشون چی ؟

اون زودتر فهمید اینا چه کثافتی هستن رفت پشت سرش رو هم نگاه نکرد

🖤

تاپیکور های قبلیم هست برو ببین . شوهرم گفت زمین رو خودت بردار . املاکی میگه یک میلیارد و ۲۰۰ ارزش دا ...

نمیشه شکایت کنید ازش؟مگه زمین به نام خودتون نیست؟یا حداقل یکی رو واسطه کنید باهاش حرف بزنن راضی بشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
شوهرمنم ۱۵۰م بدهی داره چکی دوهفته دیگه حکم جلبش میاد دارم میمیرمممممم رضایت نمی‌دن آنقدر گریه کردم

میفهمم حالت رو . خدا نجاتتون بده 

ستاد دیه کمک میکنه اگه شوهرت بره زندان از اونجا میتونید اقدام کنید . ایشالا ک کار ب اونجا نرسه 

🖤

تاپیکور های قبلیم هست برو ببین . شوهرم گفت زمین رو خودت بردار . املاکی میگه یک میلیارد و ۲۰۰ ارزش دا ...

اون موقع که پدرش بدهی شوهرتو داده در مورد زمین هیچ حرفی نزدین که این پول برا کلش یا فقط قرض بوده داده به پسرش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
میفهمم حالت رو . خدا نجاتتون بده ستاد دیه کمک میکنه اگه شوهرت بره زندان از اونجا میتونید اقدام کنید ...

آخه منوبچم شهرغریب چیکارکنیم ن من مامان بابا دارم ن اون اون داره ها ب حساب نمیان پیرن دوتاشونم توروستا..اونم میدونم اونجاطاقت نمیاره بخدا دارم میمیرم 

پولداره چه جوری دلش میاد پسرش تو زندان باشه .

یه چاه آب عمیق داره و زمین کشاورزی اجاره میده سالی ۴ میلیارد تومن. حقوق بازنشستگی داره و یه مغازه تو بهترین نقطه شهر ک ماهی ۳۰ میلیون اجارشه. متوسط ماهی ۳۰۰ ۳۵۰ میلیون درآمدشه . جالبه که ما از پولای خودش نخواستیم بهمون بده . زمینی ک مال خودمونه رو آزمون دزدید 

🖤

یه چاه آب عمیق داره و زمین کشاورزی اجاره میده سالی ۴ میلیارد تومن. حقوق بازنشستگی داره و یه مغازه تو ...

زمین ستد به اسم چیه؟ به این خودتون باشین میتونین بفروشین

طلا نداری؟ 

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

اگه فکر می کردن دوتا پسرشون رو اینطوری بلا نمی‌آوردند سرشون حالا شوهر من بده . در حالی ک بد نیست بدب ...

همون پسرشون که گذاشته رفته باید براشون درس عبرت میشد 

قدر این یکی پسرو میدونستن ولی متاسفانه حرص و طمع دنیا کورشون کرده

استارتر بدهیتون بخاطر چه بوده؟اگ سند به اسمتونه بفروشین و پول پدر شوهر و بقیه رو بدینالکی رفته زندا ...

زمین سند نداره . قولنامه است . به اسم شوهرمه . مسئله فروختن نیست باید اول مشتری پیدا بشه . خر کی مشتری بردیم پدرشوهرم فراریش داده 

🖤