2777
2789
عنوان

شوهرم با مامانش حرف می‌زد حرفاشونو شنیدم یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 6298 بازدید | 73 پست
با زندان رفتن کسی متوجه اشتباهش نمیشه . بچه های من بمونن اینطوری زجر بکشن که مثلا پدرشوهرم بخواد بچه ...

زمین کی وچه قیمت خریدین عزیزم؟ 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ینی کسی نبود اون بیست‌وهفت میلیونوبده نمی‌تونستن قسطی کنن؟الان بخاطرسی میلیون چن ماهه اونجاس ...

تقریبا ۴۰ روزه . بخاطر اون ۲۷ میلیون رفت زندان بعد خودش به چند تا از طلبکارا زنگ زد کفت برن شکایت کنند . بعد دادخواست اعسار داد . اینطوری ستاد دیه ۷۰۰ میلیون میده به طلبکارا و بعد قسطی ما باید به ستاد دیه برگردونیم . باید منتظر باشیم رسیدگی بشه . زمان میبره 

🖤

تقریبا ۴۰ روزه . بخاطر اون ۲۷ میلیون رفت زندان بعد خودش به چند تا از طلبکارا زنگ زد کفت برن شکایت کن ...

مگ دیوونه بود زنگ زد ب طلبکار حالامشخص نیس شاید یک سال طول کشید؟؟نتونستین اون بیست و هفت میلیونوقسطی کنین؟؟؟کلن بدهیش چقدره؟؟؟؟شوهرمن چک داده بوده نودمیلیونوصدوشصت میلیون اومدن برانودمیلیون بردن سه ساعت اون تونک داشتن ب بدبختی ل مردن جورکرده دوستش تاجمعه که بیا بیرون اوناروبذه دوهفته دیگه حکم جلب صدو شصت میلیونش هس هیچیم نداریم هیچی آنقدر گریه کردیم دیشبونتونستم بخابم فشارم فقط بالاس یه دختر چهار ساله هم دارم میگم توشهرغریب بابچم چیکارکنم

مگ دیوونه بود زنگ زد ب طلبکار حالامشخص نیس شاید یک سال طول کشید؟؟نتونستین اون بیست و هفت میلیونوقسطی ...

عاقلاته ترین کار همین بود . این ۲۷ میلیون رو یه جوری جورش می کردیم میومد بیرون واسه بقیه اش چی ؟ اینطوری ۷۰۰ میلیون رو ستاد دیه میده ما هم قسطی بهشون بر می گردونیم . از استرس و فشار طلبکارا هم خلاص میشیم . امیدوارم قبل از این ک کار ب اینجاها بکشه مشکل شما حل بشه 

🖤

عاقلاته ترین کار همین بود . این ۲۷ میلیون رو یه جوری جورش می کردیم میومد بیرون واسه بقیه اش چی ؟ این ...

بخدا قلبم داره وایمیسته برا ما ۹۰میلیونودادیم موند۱۶۰میلیون دوهفته فرصت داریم بعدش میان شوهرمومیبرن

نزدیک یک میلیارده. ۷۰۰ رو بدن یه نفس راحت می کشیم . میاد بیرون کار میکنه بقیه رو میده

خیلی زیاده ک....خداکمکتون کنه..اون موقع که انداختنش زندان نمی‌دونستن که یه میلیاردها ؟؟؟فقط بخاطر ۲۷م انداختن زندان؟؟؟