2777
2789
عنوان

کیا مثل من وشوهرم ولنتاین نگرفتن؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 143 پست
واقعا علتش بی پولیه یا علتش بی ذوقیه؟

برا بعضیا بی ذوقی بعضیام بی پولی

من اگه پول اضافه داشتم برا هررررر چی جشن میگرفتم ولی وقتی میبینم

الان ۲۰۰خرج جشن کنم فردا برا قسطم پول نمیمونه پس بی ذوقی رو ترجیح میدم

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
من همیشه وسط برف و کولاک هوس بستنی میکنم  واسه همه عجیبه ولی نمیدونم چرا اینجوریم😆

منم 😀

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بدبخت فلک زده بی کس و کار خاک عالم ب سرم با بخت سیاهم😢

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
من همیشه وسط برف و کولاک هوس بستنی میکنم  واسه همه عجیبه ولی نمیدونم چرا اینجوریم😆

من یه بار هوا سرد بود هوس کردم

یه قاشق خوردم دو و سه رو ب زور خوردم تا ضایع نشم😂

از اون موقع دیگه تو سرما هوس نمیکنم

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
پیرو پست دوستمون نه پول هست نه حسش هست ونه عشقی ...

آخ آخ راست گفتی 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

پیرو پست دوستمون نه پول هست نه حسش هست ونه عشقی ...

سلام هم اسم جون

منه بدبخت فلک زده بی کس و کار خاک عالم ب سرم با بخت سیاهم😢

چی شده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

واقعا علتش بی پولیه یا علتش بی ذوقیه؟

برای من هیچکدوم به نظر من بی معنیه روز عشق من و همسرم یه روز جهانی باشه اصلا به نظرم ولنتاین روز بی معنییه عشق بین هر زن و مردی منحصر به فرده و روزهای خاص خودشو داره روز آشنایی روز عقد روز عروسی 

مهم اینه زن و شوهر قلبا همدیگرو دوست داشته باشن یادمه وقتی تلویزیون داشت فرزاد حسنی و ازاده نامداریو که تازه عروسی کرده بودن توی یه برنامه ‌ای نشون میداد و فرزاد حسنی یه شعر برای همسرش گفته بود که توش میگفت خانومی که شما باشی... به شوهرم گفتم یادبگیر ببین چقدر عاشق زنشه گفت ببینو باور نکن اگه یه سال نشده طلاق نگرفتن!!! اینا همش ظاهر سازیه!!! واقعا هم همون شد طلاق گرفتن و آبروی همدیگه هم بردن با حرفایی که پشت سر هم زدن

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست