2777
2789
عنوان

من حتی اینجام کسی بهم توجه نمیکن

140 بازدید | 30 پست

خیلی وقتا تاپیک زدم ولی حتی یه نفرم چیزی نگفت 

این همه ادم تو دنیا هست ولی من حتی یکیم ندارم براش درد و دل کنم به حرفم گوش بده حس میکنم خیلی وقتاحتی خدام ولم کرده 

بگو چرا گوش ندیم؟

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

هییی 😐

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیطونه میگف کامنت نزار برو بیرون از تاپیک ضایع بشه😜😂 ولی من گوش نکردم ببین چه دختر خوبیم😁😉

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چرا فک میکردم فقط منم که کسی ندارم برا درد و دل

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

عزیزم همه آدما همینن همه تنهان و کسی و ندارن من از وقتی ازدواج کردم تنها تر شدم خیلی تنها تر

من خودم ساعتها به حرف ادما گوش میدم 

ولی وقتی خودمحرف میزنم میگن وای ول کن هنوز درگیری بیخیال شو :) 

شوهرت چی ؟

نه تنها نیستی ❤️

خب خدارو شکر 😬😁😁

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

من تاپیک میزنم پرمبازدید میشه نی نی یار میاد تعطیلش میکنه نی نی یار چی میخوای از ما

الکیییی😂