2777
2789
عنوان

من حتی اینجام کسی بهم توجه نمیکن

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 30 پست
من خودم ساعتها به حرف ادما گوش میدم ولی وقتی خودمحرف میزنم میگن وای ول کن هنوز درگیری بیخیال شو :) ش ...

شوهرم ؟ شوهرم اصلا وقت نداره یا جدیدا اصلا برام وقتی نمیزاره می‌دونی دیگه بیخیالش شدم که باهاش حرف بزنم سه سال تلاش کردم که بهش برسم و بعد از سه سال ک بهم رسیدیم انگار همه چی عوض شد الان حتی حرفامو نمیتونم به مادرم و دوستام بگم و باید بریزم تو دلم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقرآن راس میگم شبی چندتا تاپیک پربازدید که همه میان کامنت میزارن میزنم نی نی یار تا ۵ ۶ صفحه تاپیکم ...

عععع چرا خب

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

از کجاش بگم برات تاپیک زدی تگم کن حتما میام :)

از هر جا گلم . من خودم درد دلم اینقد زیاده اگه بخوام از زندگیم بنویسم یه یه مثنوی میشه هر کی میگه چقدر روزا زود میگذره خوشحال میشم زودتر میخوام عمرم به پایان برسه 

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

عععع چرا خب

چون نی نی یار نمیتونه معروفیت منو ببینه 😁والا نمیدونم فکر میکنه دوتا حرف به همدیگه بزنن میخوان همدیگه رو بکشن مثلا همین چندشب پیش گفتم به پیروی از خانمای سایت میخوام ۱۰ تا بچه بیارم خدا خودش روزیشونو میده🤭 بعد همه ریختن تو تاپیکم هرکی نظری داشت ۷ صفحه رفت جلو نی نی یار تاپیک حذف کرد 

چون نی نی یار نمیتونه معروفیت منو ببینه 😁والا نمیدونم فکر میکنه دوتا حرف به همدیگه بزنن میخوان همدی ...

همین دیگه به خاطر عنوانته😂اخه ۱۰ تا 

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

خوب من حرف بدی نزدم خانمای این سایت بچه زیاد دوس دارن و خود سایت هم دوس داره حتی از خودشونم پیروی می ...

دیگه سایت ایرانیه چه انتظاری داری😂😂

شوهرم ؟ شوهرم اصلا وقت نداره یا جدیدا اصلا برام وقتی نمیزاره می‌دونی دیگه بیخیالش شدم که باهاش حرف ب ...

چرا میدونی من شونر ندارم الان شاید دارم چند سال قبل تزو زندگی میکنم دارم تلاش میکنم واسه برگشت یه ادم که نمیدونم اصلا من و میخواد یا ن 

نمیدونم اگه دوست داشتی میتونی اللن یا هر وقتی که دوست داشتی حرفاتو به یکی بزنی بهم بگو خوشحال میشم منم تنهام 

بنظرم از یه مشاور خوبم کمک بگیر برای گرم کردن رابطت با همسرت بگرد بیین دوریتون سر چی

از هر جا گلم . من خودم درد دلم اینقد زیاده اگه بخوام از زندگیم بنویسم یه یه مثنوی میشه هر کی میگه چق ...

منم دیگه بی‌خیال درست کردن زندگی شدم نشستم منتظر اینکه زودتر بمیرم هر چی میگذره نه تنها خوب نمیشه بدترم میشه

بچها میشه کسایی که اینو میخونن برای من دعا کنن فردا امتحان دارم هیچی نخوندم اصلا شرایطشو نداشتم فضای ...

برات دعا میکنم 

ولی بشین بخون هر جایی که میدونی خالی و کسی نمیاد برو همونجا فضای خونه رو کاری نداشته باش از الان تا فردا صبح وقت زیاده