2777
2789
عنوان

حرف هایی که هیچ وقت به کسی نگفتم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 32 پست
درسته که سواستفاده گرن اما پیشنهاد شنیدن که ضرری به آدم نمیرسونه... چی بگم واقعا حالم بده 😭

پیشنهاد چیز به درد بخوری نیس من مادر دوتا بچه هستم پیشنهاد زیاد دارم این به چ دردی میخوری عزیزم واقع بین باش من ۳۷ سالمه مغازه دارم پسر مجرد میا خودش برام لوس میکنه اینکه جیز خوبی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم ، چطور از چه نظر ؟ خیر حتی یک بار....

چطور؟ خب شما مشکلتونو مطرح کردید من میخوام کمک کنم

حتی تلفنی؟

مادرتون کم حرفن؟

خوتهر دارین؟

توو اطراف طلاق داشتید؟

روابط عمومی خودتون چطوره؟

من یک پیشنهاد دارم

مشخصاتتو به دو تا خانم که من میشناسم واسطه گرن و خیلی با شخصیت و مهربونن بده ان شا الله اگر کسی بهشون مراجعه کنه معرفیت میکنن

گاهی دختر های گل گلابی مثل شما نادیده گرفته میشن باید یک واسطه گر کمک کنه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
دوست من هیچ مردی تا به حال حتی طرف من نیومده که متوجه غرور من بشه 😔

ان شاءالله خداوند یه همسر خوب قسمتت کنه

اصلا از اینکه پسری پیشنهاد دوستی بهت نمیده ناراحت نباش حتما دختر باوقاری هستی پسرا معمولا سراغ دختری که فکرمیکنن شیطونه میرن برای دوستی تا ازش سواستفاده کنن یا دختری که فکرمیکنن ساده‌ و زودباوره و میتونن خامش کنن ، انگیزه اصلی پسرها برای دوستی رابطه جنسیه 

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 
چطور؟ خب شما مشکلتونو مطرح کردید من میخوام کمک کنم حتی تلفنی؟ مادرتون کم حرفن؟ خوتهر دارین؟ توو ...

ببخشید شما پرسیدین خانوادت چطورن گفتم از چه لحاظ منظورتونه ‌

روابط عمومیم خوبه طلاق هم نداشتیم ، راستش نمیخوام با واسطه و اینطور چیزها ازدواج کنم ...

من نمي دونم واقعاچرااينطوي شده

من ٢٢سالمه چندماهي يك باريه خواستگاردارم كه اونم جدي نيست اصلاازدوستي ازهم خوشم نمياد

قيافمم خوبه ارايشم درحدعروسي رفتن نمي كنم ولي هميشه هميشه مرتبم هم لباسام هم صورتم و...

امادخترخالم واسه يه خيابون رفتنم مژه مصنوعي ميذاره ازمن كوچيكتره هاولي صدبرابرارايش ميكنه ماشالاخداروشكرانقدرم خواستگارداره نميدونم زمونه بدشده يامن بدم وغيرطبيعي

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️
ببخشید شما پرسیدین خانوادت چطورن گفتم از لحاظ منظورتونه ‌ روابط عمومیم خوبه طلاق هم نداشتیم ، راستش ...

خب هر چی میشنهاد نداشته باشی بهتره چون میان روح روانت به هم میریزن ولت میکنن اونوقت تو رو عاشق خودشون میکنن ولت میکنن فقط آه حسرت برات میمونه 

ببخشید شما پرسیدین خانوادت چطورن گفتم از چه لحاظ منظورتونه ‌ روابط عمومیم خوبه طلاق هم نداشتیم ، را ...

خب پس پیشنهاد دیگه ای ندارم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون