2777
2789

اواخر اردی‌بهشت تولدم بود پشت کنکورم حالشو نداشتم خودمم ، خانوادم که هیچی منو از سر راه آوردن !😁

صمیمی تریننننن دوستم که هر روز یاهم چت میکنیم حرف میزنیم و کلا مرهم درد همیم ، اون روز یادش رفت تا یک هفته بعدش که یهویی با یه عکسی یادش اومد و عذرخواهی کرد و در کل هیچکس برای 19 سالگیم آرزوهای خوب نکرد ایشالا امسال خوشبخت تر باشم چون هر سال آرزو میکردن بدبختر میشدم

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معذرت میخام

به یه ورت هم نگیر دیگران و تبریک گفتنشونو

خودت برای موفقیتت تلاش کن تا بعدا همونو بکوبی تو سرشون

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

منم کسی تبریک نگفتراستش اینقدر خودم درد داشتم دیگه برام مهم نبود

منم اهمیت نداشت وقتی دوستم عذرخواهی میکرد اصلا برام مهم نبود 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

چ دردی رو دوا میکنه گفتن یا نگفتنش من که اصلا برام مهم نیست

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

چ دردی رو دوا میکنه گفتن یا نگفتنش من که اصلا برام مهم نیست

من تبریک کم میشنوم فقط از سمت بابام و دوستمه که امسال هر جفتشون نگفتن البته بابام اخر شب گفت عه تولدته راستی بعد گفت گادوی تولدت 500 تومن میریزم کارتت! تشکر کردم و الان دو  هفته میشه 

من کادو ندیدم 

من تبریک کم میشنوم فقط از سمت بابام و دوستمه که امسال هر جفتشون نگفتن البته بابام اخر شب گفت عه تولد ...

الهی میگذره همش 

امیدوارم اونقدری برات خوب و خوش بگدره که دیگه اینا برات مهم نباشه

هرسال تولد خواهرم یا داداشام براشون کیک یا شیرینی میگیرن ولی من اصلااا😂راستش ی بارشو به دل گرفتم بعد اون اصلااا و ابدا برام مهم نبوده و نیست

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

الهی میگذره همش امیدوارم اونقدری برات خوب و خوش بگدره که دیگه اینا برات مهم نباشههرسال تولد خواهرم ی ...

اوهوم مرسی دعا کن همونی که میخام قبول بشم دیگه نمیخام پشت کنکور باشم ... برام مرگه هر روزش 

کنار این خانواده... آره منم برای بقیه بچه هاشون میگیرن جز من 

اوهوم مرسی دعا کن همونی که میخام قبول بشم دیگه نمیخام پشت کنکور باشم ... برام مرگه هر روزش کنار این ...

انشالا عزیزم بهتر از اونی که میخوای باشه❤️

هعیییی

انشالا عزیزم بهتر از اونی که میخوای باشه❤️هعیییی

فداشم 

یه مکانیزم دفاعی در برابر آسیب دیدن از دیگران دارم برای همین همش اینجوریم که مهم نیست به دل میگیرم هیچی نمیگم و بابت این تفکرم زود یادم میره اذیت نمیشم توهم همینی

انشاالله که قبول بشی منم پشتم🫠💔امتحانارو خوب میدی؟

نه امتحانام خوب نمیشن  با انید 18 به بالا میرم 15 به بالا میام خونه