2777
2789
عنوان

نگهداری برنج در کیسه پارچه ای

33 بازدید | 3 پست

این تاپیک آموزشی است!

حالا که شماها گوش نمیکنین و باز هم توی شیشه نوشابه نگهداری میکنین. ولی به خدا که کیسه پارچه ای بهترین روشه برای نگهداری از برنج.

نخ و پارچه، رطوبت به سمت خودش جذب میکنه و نمیزاره که جذب دونه های برنج بشه. اینطوری برنج میتونه برای مدت بیشتری سالم بمونه.

البته شیشه نوشابه هم خوباااا. ولی خب اگه مقدار برنج زیاد باشه، یکمی مشکل ساز میشه. ولی هیچی رو دست کیسه پارچه ای برای نگهداری از برنج نیست.

توی سایتمم یه پست برای روش های نگهداری از برنج نوشتم. اگه کلمه "نگهداری برنج قلی نژاد" رو سرچ بزنی و وارد اولین سایت بشی، میتونی پست کامل من رو بخونی. اگه هم این کار رو کردی، یه خبر بهم بده. ذوق میکنم J

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

مکه چقدر میخاین نگه دارین ؟

خیلی از مردم، خرید برنج یکسالشون رو انجام میدن. برای این افراد، این روش خوب نیست.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از مردم، خرید برنج یکسالشون رو انجام میدن. برای این افراد، این روش خوب نیست.

آها . آخه تو این گرونی خرید یکسال برنج برامن یکی قابل هضم نیست 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو