2777
2789
عنوان

کنکوریای عزیززز بیاینن

139 بازدید | 19 پست
سلام بچه‌ها میشه بگید زبان 18.75 سلامت 18 دینی19.5 فیزیک19.25 ادبیات19 بقیه رو بالای 19 تا20 با هرر سطحی که باشن بدم بنظرتون میتونم به پزشکی جای خوب امید داشته باشم؟ کنکور میانگین 50تا60 سهمیه 5 درصد هستم
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق کلید قابل استناد سنجش

میدونم همه از اون نگاه میکنن ولی خواهر من پارسال بیست میشد نمرش مثلا تو دینی ولی تصحیح کننده قبول نکرده بود و نمره بیست نداد برای این اینو میگم

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

میدونم همه از اون نگاه میکنن ولی خواهر من پارسال بیست میشد نمرش مثلا تو دینی ولی تصحیح کننده قبول نک ...

آره.اگه مطمئن بود بنظرم باید اعتراض میزد  هرچند که دینی یازدهم کلا تاثیرش پرید

دقیقا...از گوشت سگ حروم تره. من که راضی نیستم حق‌الناسه

اگه خودم بتونم برم حتما بدونش میرم..ولی اگه مجبور شم استفاده میکنم چون میدونم جنازمو باید جم کنن اگه درنیام

اگه خودم بتونم برم حتما بدونش میرم..ولی اگه مجبور شم استفاده میکنم چون میدونم جنازمو باید جم کنن اگه ...

ی سوال

از چندم میخونی؟ 

من نهمم لطفا منابعت رو بگو آجی بخدااا سر نماز کلیی واست دعا میکنم

دارا اسم داداشمه   

مدرسه میری یا ن؟ 

و دبیر هات هم بگو

حضوری هم استفاده می کنی؟ 

اگه ی سوال رو توی ازمون اشتباه کنی و هیچ جوره نفهمیش چکار میکنی؟؟؟ 

ازت خواهش میکنم جواب بده کلی دعات میکنم سر نمازام

دارا اسم داداشمه   

ی سوالاز چندم میخونی؟ من نهمم لطفا منابعت رو بگو آجی بخدااا سر نماز کلیی واست دعا میکنم

من کلا از بعد کرونا شروع کردم جدی خوندن ..که هشتم بودم..حتما تست بزن خوب واگه میری دهم پیش خوانی کن دروسو میری نهم یا دهم؟

مدرسه میری یا ن؟ و دبیر هات هم بگوحضوری هم استفاده می کنی؟ اگه ی سوال رو توی ازمون اشتباه کنی و هیچ ...

من تیز میخونم ولی برام مفید نبودن دوازدهم.جز برای روزهایی محدود نمیرفتم.ولی تا کل یازدهم بدون غیبت مدرسه میرفتم باتوجه به نهاییا مدرسه خیلی تاثیر داره