2777
2789
عنوان

کنکوریای عزیززز بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
من کلا از بعد کرونا شروع کردم جدی خوندن ..که هشتم بودم..حتما تست بزن خوب واگه میری دهم پیش خوانی کن ...

میرم دهم

از هشتم شروع کردی کنکوری خوندنو؟ 

خیلی زود نبود؟ خسته نشدی؟  

دارا اسم داداشمه   

مدرسه میری یا ن؟ و دبیر هات هم بگوحضوری هم استفاده می کنی؟ اگه ی سوال رو توی ازمون اشتباه کنی و هیچ ...

برای فیزیک دهم فیزیک خیلی سبز عالیه برای ریاضی نردبام خیلی خوبه البته به عنوان منبع دوم مثلا بعد خیلی سبز..بتونی تمومش کنی عالیهههه..برای زیست زیست خیلی سبز کاملا کافیه برای تابستون...واسه شیمی هم بنظرم بازرگان کامل توضیح داده واحیانن بنظرت طولانی بود با نردبام برو جلو

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم دهماز هشتم شروع کردی کنکوری خوندنو؟ خیلی زود نبود؟ خسته نشدی؟

نه من از هشتم دقیق خوندنو شروع کردم که برای تیز بود..از همین تایمی که خودت هستی شروع کردم کنکورو..فعلا اصلا به کنکور فک نکن تمرکزت روی همین دهم باشه به بهترین نحو تموم شه اگه ایراد ویا باگی بمونه برای دهم همینجور تا ثریا دیوار کج میره

نه من از هشتم دقیق خوندنو شروع کردم که برای تیز بود..از همین تایمی که خودت هستی شروع کردم کنکورو..فع ...

مرسی آجی

پس تو هم همسن من بودی شروع کردی درسته؟ 

خیلی خیلی برات دعا میکنم ان شاالله موفق بشی دختر 

تاپیک قبولیتو ببینم خانم دکتر

دارا اسم داداشمه   

مرسی آجیپس تو هم همسن من بودی شروع کردی درسته؟ خیلی خیلی برات دعا میکنم ان شاالله موفق بشی دختر تاپی ...

آره گلم اصلا نترسی...فقط تا میتونی تلاش کن که اصلا پشیمون نمیشی نظر لطفته عزیز منم برای تو دعا میکنم